18 gånger Kaia Gerber såg ut som mamma Cindy Crawford på landningsbanan

Kaia Gerber - YSL
Pascal Le Segretain / Getty

Jonathan Borge

Dec 07, 2017 @ 10:00 am

Den sextonårige Kaia Gerber gjorde sin bana debut på Calvin Klein våren 2018 show i augusti i år. Sedan dess har det bevisats att modevärlden för modellen är hennes ostron.

Hon gick på utställningarna av de bästa New York-designerna som Marc Jacobs och Rihanna, som knackade på det snart-till-var-hushållsnamnet för hennes Fenty Puma-show. Senare tog Kaia ut till London och Milano för att göra stora catwalks utseenden på Burberry, Fendi, Prada och Moschino.

Fabulous, men hela tiden vi undrade, “Vänta, är det Kaia eller Cindy?” Ja, dottern till den älskade 90-talets supermodell Cindy Crawford ser så mycket ut som mamma som vi har misstagt henne framför kamerorna. Tror inte att Kaia verkligen kan passera för mamma på Versace våren 2018 finalen?

90-talets supermodeller @carlabruniofficial @claudiaschiffer @iamnaomicampbell @cindycrawford @helenachristensen är tillbaka för en hyllning till #GianniVersace. # VersaceSS18 #VersaceTribute #MFW _ Foto av @kevintachman

Ett inlägg som delas av VERSACE (@versace_official) den

För att hedra modellens första officiella körbanesäsong samlade vi alla sina stora bana-stunder, särskilt de där hon ser ut (du gissade det) Cindy.

RELATERAD VIDEO: Vi kan knappt berätta för Cindy Crawford och Kaia Gerber Bortsett från detta Spa Selfie 

Bläddra ner till hela listan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 93

map