Glee’s Lauren Potter är engagerad – och det var det sötaste förslaget någonsin

Glädje alum Lauren Potters barndomsvän vände pojkvän Timothy Spear presenterade henne med en löfte ring på söndagen den 31 juli under en romantisk picknick i Laguna Beach.

Den 26-årige-mest kända för att spela sidekick till Jane Lynchs Sue Sylvester på Fox-serien – sa “ja”, och nu avslöjar hennes mamma, Robin Sinkhorn, allt om det stora ögonblicket.

RELATERAD: 5 kreativa sätt att meddela ditt engagemang på sociala medier

“Han plockade ut ringen, gjorde betalningar på den och planerade sedan picknicken och ögonblicket att gå ner på ett knä för att be henne att lova att vara hans enda och gifta sig med honom när de är redo,” hennes mamma berättade människor, där du kan se bilder av det romantiska ögonblicket. “Sedan såg de solnedgången tillsammans.”

Lauren Potter with Timothy Spear - Lead 2016
@ TheLaurenPotter / Twitter

Kollektiv awww, alla! Kudos till Timoteus – som också är 26 år gammal och som också föddes med Downs syndrom som Lauren – för att dra av ett sådant speciellt förslag.

RELATERAD: Detta Pokémon-förslag kommer att smälta dina hjärtor snabbare än Charizard någonsin kunde

Visas, Lauren och Timothys familjer har känt varandra eftersom de två var spädbarn och var en del av samma spädbarnstimuleringskurser vid Children’s Center in Riverside.

“Vi har hållit kontakten över åren, men det var inte förrän barnen återförenades medan de båda bodde i Laguna Beach,” tillade hon. “När Lauren avslutade ett förhållande, frågade Timothy omedelbart henne ut och de har varit tillsammans sedan.”

Vi kan inte vänta med att se vad som är nästa för dessa två!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 58

map