Daily Beauty Buzz: Mekani valovi Jennifer Lawrence

Lako je zaboraviti da je Jennifer Lawrence jedna od najrelevantnijih glumica na zemlji, u Hollywoodu, kada se pojavljuje na crvenom tepihu kako bi stvorila prekrasni trenutak ljepote. Slučaj u pitanju: zvijezda je meka, valovita kosa na fotokaleriji za svoj novi film Majka! na 74. godišnjem filmskom festivalu u Veneciji.

Lawrence je oblikovao svoj izraslo lobi u labavim, zaobljenim kovrčama. Za veću količinu i jednostavnost, glumica je prebacila prednji sloj na suprotnu stranu. Da biste dobili slične valove kao što je Lawrence’s, koristite jedan centimetar štapić za kovrčanje i omotajte komadiće kose oko iste veličine počevši od svoje sredine do kraja. Nakon što su postavljeni valovi, nekoliko spritzima teksturizacijskog spreja će dodati glasnoću i stvoriti prozračnu teksturu tako da vaš stil ne izgleda isto uglađen.

VIDEO: Promjena izgleda Jennifera Lawrencea

POVEZANO: Jennifer Lawrence želi piti vina i nazvati je Ex sa sobom

Što se tiče šminke, glumica je zaokružila svoj izgled s nekoliko jednostavnih, romantičnih dodira. Spojila je njezin plavi i blistav srebrni sjenilo za oči, s blistavim usnama. Smatrajte ga prvim primjerom prijelaza na tamnije nijanse šminke nakon vikenda rada.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 47

map