Hidratantni balzam koji InStyle’s Beauty Writer prevario By

Nije važno koliko je to godišnje doba ili koliko često koristim vruće alate, moja kosa uvijek ima jednu poruku za mene: to je stvarno, stvarno, stvarno, žedan.

I ne na isti način na koji je vaš novi prijatelj bio kad je preuzeo svoje aplikacije za prijavu nakon završetka posljednjeg dugoročnog odnosa. Iako koristim hidratantni šampon i kremu za završnu obradu vlage svaki put kada operam kosu, to nije dovoljno za moju prirodnu gustu, suhu i grubu kosu.

POVEZANO: Internet se razbjesnio nad ovim proizvodom protiv prljavštine

U tu se svrhu pojavljuje frizerski neobuzdani regenerator ulja Bumble i bumble. To je višezadaćno sredstvo koje je dovoljno visoka čaša vode za ekstremno dehidriranu kosu kao što je moja.

Zujati kao bumbar And Bumble Hairdresser's Invisible Oil Conditioner
uljudnost
Bumble i Bumble
$ 34

KUPITE SADA

Formula je mješavina šest bogatih, ali nijansiranih ulja – uključujući argan, grapeseed, makadamijsku maticu, slatku badem, kokosovo i sjeme soje – s reputacijom za dodatnu hranjivu i sjajnu kosu. UV zaštita također pomaže u sprečavanju sušenja sunca uz boju od blijeđenja.

VIDEO: Trošak dobivanja vaše kose obojen

Budući da sam zamijenio svoje uobičajeno sredstvo za ovu bumble i bumble formulu, moja kosa je bila dramatično mekša, svilenkasta i manje oštra. Ja sam bio u stanju izrezati svoje željezo iz svog života jer moja kosa nije nejasna nakon što je sušila više i sve anti-kovrčave proizvode koje sam koristio, zapravo su mi težak kosu.

Dok $ 30 za jedan definitivno će biti jednokratna prepirka za vrlo fancy piće, s ovim koktel za kosu malo ide dug put. Drugim riječima, idete mjeseci prije nego što trebate dobiti još jedan krug.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 75 =

map