Perrie Edwards obojila je kosu najsjajniju boju rosa

Ako je vaša prva izloženost Perrie Edwardu bila kad je prije bila angažirana nekom bivšom Direction-er Zayn Malik i slomio milijardu srca širom svijeta, ovdje smo da vas ispunimo na pjevaču / Insta-slavnim celebima i njezinim najnovijim hrabrom kretanje ljepote.

Prvo, razbijimo goleme osnove. Ona je članica Little Mix posade, i po našem mišljenju, certificirani guru u boji kose. 

Postali smo gotovo opsjednuti Perrieinom bajkovitom raskošnom kosom – plavim valovima, odraslom plavom Ombre! Čak je nosila i visoke pigtaile (s električnim plavim sjenilom, možemo dodati!) I izgledao je poput kraljice. I Perrie? Pa, ona se ne boji pastela. Tako je – vaša djevojka je samo postala ružičasta. 

RELATED: Jeste li Sophie Turner samo dobili Ginormous Tattoo Vuk Wolf?!

����

Fotografija koju je objavio Perrie Edwards ✌️�� (@perrieeele)

Vikend je kad smo dobili najbolju verziju sebe, ali čini se da je to osobito istinito za Perrie koji je učinio trostruki post na nju Instagram da podijeli svoj novi nevjerojatan posao ružičaste i crne boje. To je super osvježavajuća promjena, da ne spominjem da je u osnovi pronašla odraslu verziju jednoroge kose.

Ako želite isprobati plavu ili ružičastu boju kose, razmislite o fotografiranju Perriea u salon. Njezin je izgled nevjerojatno nosljiv i izloženi korijeni doista se privlače niskoj razini održavanja pilića boje kose ili bilo kome tko zna da će u skoroj budućnosti htjeti prebaciti na drugu boju.

No, Perrie nije prva slavna osoba koja je posljednjih tjedana otišla ružičasto. Prije nekoliko tjedana Elle Fanning je došao na internet kako bi pokazao i svoju pastelnu ružičastu kosu. Dakle, tako dobro.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map