Sarah Jessica Parker samo je debitirao na najsastupljenijem platinastom Bobu

Činjenica: Voljeli smo Sarah Jessica Parkerovu kosu gotovo onoliko dugo koliko smo je voljeli. 

Čak iu njezinim pre-Carrie Bradshawovim danima, njezine plutajuće kovrče nikada nisu uspjele potaknuti zavist, i mogli bismo tjednima postati pjesnici nad Carrieevim divljim i svestranim gore i doljeim dosjeima. Mi smo snimili fotografije Razvod tako da bi naši stilisti mogli stvoriti Frances’s savršeni ombre izblijediti na vlastite niti, a ne čak i da nas početi na Hokus pokus– ti flaxen ringlets umjetničko su djelo i sami po sebi.

Od jučer je radila platinastu bob.

TK
Jose Perez / startraksphoto.com

RELATED: Seks i gradski kreator otkrivaju kako je ime gospodina Big postalo

Zvijezda je uočena u New Yorku snimajući njezin nadolazeći projekt, pokusno nazvan Prestani slijediti pravila prema njezinim nedavnim postovima Instagrama, s blijedom plavokosom koja je pogodila na ramenu. Nosila joj je novi izgled s nekoliko šarenih valova, koji su se rastali na stranu. Nismo sigurni je li promjena došla zbog njezinog izbora karaktera, no bilo kako izgleda nevjerojatno.

To je najblješto što smo vidjeli da zvijezda ide u vrućoj minuti, a usmjeravanjem dijela u središte i dajući slojevima nježnu teksturu, poravnava se s elegantnim trendom boba koji svi u Hollywoodu izgleda kao da nose. 

VIDEO: Sarah Jessica Parker na Premjesti u NYC kao Kid

Pogledajte bliže SJP-ove novine i pogledajte još više slavnih makeoversa u našoj galeriji.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map