Sušilo za kosu opremljeno je stvarnim Ferrarijevim motorom

Bilo da trebate imati sve aspekte vašeg života koji su pomalo povezani s automobilima, ili su u smanjenju vremena sušenja, BaByliss ima odgovor na oba pitanja u svom Rapido sušilom za kosu. Opremljen Ferrarijevim motorom u mlaznici, to je prilično najjeftiniji i najkompaktniji verziji luksuznog automobila na tržištu. Sigurno ne očekujemo da će u budućnosti doći do cameo Brzi i žestoki obrok, iako je takav pristup prilikom stvaranja gladak blowout u djeliću vremena koje bi obično provesti žongliranje okrugli četkica.

Ferrari Hairdryer Embed
uljudnost

RELATED: 5 znakova trebali zamijeniti vaš sušilica za ispiranje

Zahvaljujući Ferrarijevom dizajnu, alat ima povećani protok zraka, tako da će kosa suha brže i ima duži vijek trajanja od ostalih dijelova, budući da je motor dizajniran da isključi dijelove koji se istroše tijekom vremena. Generator iona koji se pakira unutar također pomaže u smanjenju kovrčavosti i zatvaranju kutikula, tako da zdravlje vaše kose nije ugroženo – niti je vaše sluh. Budući da filtar za smanjenje buke uzima razinu zvuka na nižu decibel, vaš popis za reprodukciju Spotify će ići bez prekida.

Pokupite svoju Rapido kosu za $ 190 sada na ulta.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 42

map