Svakodnevna ljepota Buzz: Rita Ora’s Curly Shag

Nazvali smo ga u prosincu da će štapić biti frizura koju ćete vidjeti svugdje ove godine. Svakako, ’70s-inspirirani rez zauzeo pauzu od reflektora kako bi pušio lob ima svoje 15 minuta slave, ali ako je najnoviji Rita Ora frizuru bilo naznaka, vidjet ćemo puno više shag ponovno. 

RELATED: Svakodnevno Ljepota Buzz: Rita Ora’s Graphic Eye 

Jutros, pjevačica je posjetila The Elvis Duran Z100 Morning Show u New Yorku, uz uzimanje na rez koji je više Studio 54 nego Mick Jagger. Umjesto izraslih središnjih udara koji su bili upareni s naslagama lica, Ora se odlučio za dugu čeljust. Njezin novi rez bio je djelo generalnog umjetničkog ravnatelja Mizani César DeLeön Ramirêz, koji je u blisku, čičak-kovrčavu kosu oblikovao medu plavu kosu. Za gležanjima koji su otporni na vlagu, kao što je Ora, Ramirêz je spriječio njezine niti s Mizani HRM vlažnim otporom ($ 17, ulta.com) nakon što su bili styled. 

VIDEO: Stvarni trošak microblading i drugih postupaka ljepote 

Ora je zadržao osjećaj sedamdesetih, ispunjavajući njezin izgled sjajnom kožom, golim usnama i aviatorima s zasjenjenim lećama. Možda disco zapravo nije mrtav. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 79 = 88

map