8 Shaggy Pixie Cuts som kommer att övertyga dig om att hugga av ditt hår i vår

Kate Hudson
Steve Granitz / Getty Images

Victoria Moorhouse

18 april 2018 @ 10:45

Varje gång jag får en trim, skakar jag på tanken på att förlora mer än två tum. Oavsett om jag gillar det eller inte, är långt hår mitt säkerhetsdäck. Trots det känner jag mig fortfarande avund för alla med en pixie. Det går inte att neka kraften i en kort hårklipp – det uppmärksammar dina ansiktsdrag bättre än någon variation av lob eller bob. Det är ett uttalande i sig själv. Kate Hudson, en ny adopterare av utseendet, har sagt att avskurna allt håret befriade. Den extra bonusen är att Pixie är en av de mest mångsidiga, smickrande och klassiska hårklippningarna hela tiden.

“En shaggy pixie cut är en av de mest populära stilerna för våren, om du är villig att ge det ett steg”, berättar kändis frisyrist Arsen Gurgov, grundare av Arsen Gurgov Salon i New York City. “Det som jag gillar bäst om det här klippet är hur det ramar ansiktet och förbättrar kindbenen.”

Medan det fungerar för de flesta (om inte alla) ansiktsformer, säger Gurgov att det är en särskilt bra passform för alla med tunt eller fint hår. Och bortsett från regelbundna salongbesök några veckor för att hålla frisyrens form, är det ganska lågt underhåll. “En shaggy pixie är en wash-and-go-stil”, konstaterar Gurgov. “För daglig styling kan du lägga till lite textur med stylingkräm eller pomade, men undvik att använda för mycket. Det kommer att väga håret ner och få det att bli fet. Mindre är verkligen mer i det här fallet.”

Fortsätt rulla för att se åtta kändisar som har bäst bäst.

VIDEO: Jennifer Lopez nya hårklipp provar denna 90-talsstil är tillbaka

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map