8 triks for å få (og holde) bølgene av drømmene dine

Du vil starte en ekte skjønnhetssamtale? Ta opp din erfaring med smell og sjanser er at hele rommet vil chiming inn med sine fortidsserier om anger, styling uhell, DIY trims har gått dårlig, og ja, til og med total tilfredshet i endelig å gå for fryns. 

Men det er en grunn at bangs støter på mening. Det er fordi de er en forpliktelse (ulike medlemmer av InStyle Beauty-teamet kan garantere det), og de måten du har på deg, er veldig personlig. Mens jeg kan rattle av om min rutine og hva som passer meg i flere dager, ønsket jeg å se hvilke triks hårproffene har for å få smellet på din drømmer. Enten du går inn for en ny kutt eller trenger litt hjelp med å raffinere hårpleie rutinen, kan du bare vurdere dette din perfekte bangs playbook. 

1. Sjampo bare ditt smell. 

Håret på roten din viser olje den raskeste, som vi vet. Og dessverre, det er akkurat der bangs er … på roten din. Hvis du trener regelmessig, vet du kampen som balanserer sjampo-timeplanen og holder rent utseende hår. Men slapp av i trøst som er dette tipset fra Marie Robinson Salon og Celebrity Stylist, Liana Le. “Hvis du er typen jente som liker å gå til SoulCycle tre dager i uken (eller en annen treningsrutine), kan du redde din tørketrommel ved å bare shampooe ditt smell, som å vaske ansiktet ditt og blåke dem. er min favoritt juks, fordi du ikke trenger å style resten av håret ditt! Det er en rask snarvei for jenta som går tilbake til jobb, sier hun. 

2. Be om gratis trims

Hvis du spør noen ulempene med å få smell, er vi som 99 prosent positive at du hører noe om vedlikeholdet. Ja, det er sant, det er et helvete med mye vedlikehold, men det trenger ikke å legge opp i dollarskilt fra å besøke salongen. Nei, vi forteller deg ikke å trimme dem selv, men spør stylisten om touch-up bang trims. “Å holde tritt med drømmene dine betyr at du skal se stylisten minst hver annen eller tre uker. Jeg tilbyr klientene mine en gratis bang trimme mellom vanlige hårklipp for å holde stilen frisk, sier Le. Ring din salong for å se om de tilbyr denne gratis tjenesten. 

RELATERTE: Hårprodukter som lukter så bra De vil tjene deg komplimenter

3. Klipp dine øyne tørt

Personlig er jeg enig helhjertet med dette trikset. “Som stylist kutter jeg alltid tørr, dette er et must,” sier Honey Artists Hairstylist, Tyler Colton. “Hvis noen prøver å kutte knærne dine mens de er våte, stopper de. Håret kan krympe når det tørker og alles hår krymper opp annerledes. Det som ser godt ut, kan bli alt for kort når det tørker,” legger han til. 

4. Finn Bangs som passer din ansiktsform

Definitivt enklere sagt enn gjort, men snakk med stylisten om stilen som vil smette ansiktet ditt mest. Gjør litt forskning på forhånd ved å sjekke InStyles omfattende guide.

RELATERTE: Hva gjør Ioner faktisk for håret ditt?

5. Prøv en strukturert Bang

Ifølge Honey Artist Hairstylist, Corey Tuttle, kan du oppnå en mykere, teksturert bang ved å holde håret ute og kutte inn i det. Når du holder den rett ned og kutt den, skaper den en stump vibe. “… som for de med sterke ansiktsegenskaper og en fremtredende kjevelinje, kan dette bidra til å myke ansiktet, gi det en klassisk geometrisk følelse,” legger han til.

6. Spør Om Razoring

Nylig har min stylist razor klippet på meg, og resultatet var mykt, stykke y-frynse som så naturlig ut, men det var også veldig enkelt å skyve til siden. Ifølge mizu senior stylist Judy McGuinness, forkorter den linjen og fjerner vekten alt på samme tid. 

7. Undervurder aldri kraften i tørr sjampo

En stylist fortalte meg en gang å aldri, aldri sette hårspray i mitt smell, da de kunne se stive og skinnende – og ikke på en god måte. Jeg har overholdt denne regelen, men noen ganger vil jeg ha en liten takk på breezy dager, eller når jeg drar til en hendelse og egentlig ikke burde være å rote med håret mitt. Hans forslag? Tørr sjampo. Det sukker opp oljer og gir håret ditt teeny, liten bit av tekstur og grep du trenger.

8. Unngå å skjære dem selv

Mens ganske mye hver stylist vi snakket med sagt for å unngå å trimme kanten av deg selv, gav en av våre proffene oss et hjelpsomt triks hvis du finner deg selv med noen saks og flytende mot takket være noen få glas vino. “Bruk øyenbrynssaks isteden,” sier Honey Artists Hairstylist, Wesley O’Meara. “De er små saks, så du er tvunget til å tenke på hvert kutt du gjør, og hvis du gjør en feil, er kuttet lite nok til at du ikke vil kaste det opp,” sier han. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 6

map