8 Volumizing sjampo som gir deg det tykkeste håret i livet ditt

Kaia Gerber
Pascal Le Segretain / Getty Images

Erin Lukas

17. juli 2018 @ 9:00
Hvert produkt vi har har blitt valgt uavhengig av hverandre og gjennomgått av redaksjonen. Hvis du gjør et kjøp ved hjelp av linkene som følger med, kan vi tjene provisjon.

Jeg er håpløs når det gjelder å bruke en rund pensel. Visst, en rund børste pluss en blåser er vanligvis ekstreme volum, men koordinering dette krever et nivå av arm aerobic som er utenfor min personlige ferdighetsnivå. 

Alternativt, bare å vaske håret mitt kan gi meg den ekstra tykkelsen og bounciness jeg er ute etter. Bytte til en sjampo hvis eneste formål er volumizing er hvordan jeg holder meg fra å se flat og livløs. Disse sjampoene er formulert med kroppsbyggende polymerer og planteekstrakter som gir hår kropp og fylde som jeg ikke klarer å oppnå under en DIY-utblåsning. 

Fra $ 5 apotek kjøper til en helt naturlig formel, er disse åtte sjampoene det beste ved å gjøre håret ser tykkere og fyldigere ut. 

VIDEO: Kostnad for å få håret ditt farget 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 9

map