Denna majonnäsinspirerade Conditioner görs för härligt hår

Du har förmodligen stött på en DIY hårbalsam som använder majonnäs som stjärnämne. Jag är inte här för att släcka oljan och äggbaserade produkter, vilket förmodligen gör för glänsande hår, men luktar som att du rullat runt i kryddor på en grill är inte precis chic.

Ändå var jag fascinerad av Tony Molys Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack ($ 19; Beauteque), som lätt kunde förväxlas för en verklig flaska majonnäs.

Även om strukturen och färgen är påfallande lik den verkliga affären, luktar Haeyo Mayo ingenting som majonnäs. Istället lukter det som krämig, flätig vanilj och macadamia mutter. Dessutom, eftersom det är formulerat med sheasmör och äggulaxtrakt, två ingredienser som är mycket fuktgivande, gör det håret mjukt och glänsande.

Jag lägger produkten på provet med djup konditionering med det två gånger i veckan i två veckor i rad. Varje gång jag använder det, kan jag se en synlig minskning i frizz, mitt hår känns och ser snyggt och smidigt ut och det känns mjukare vid beröringen.

RELATERADE: Nu kan du göra Beach Waves precis som en Celebrity Stylist

Så medan min rumskamrat kan döma mig för att ha det som ser ut som en flaska majonnäs i duschen, kommer jag med stolthet att hålla den där så länge som mitt hår ser så bra ut. Och jag sparar den faktiska mayoten för min burgare, tyvm.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 37

map