Detta är exakt hur Olivia Culpo får sin voluminösa Bob

När du är ute efter ett nytt hår ser du faktiskt att ta steget och få en dramatisk nyskärning är riskabelt. Det finns chansen att du inte kommer att älska din nya längd och det är alltid en kamp som stylar ditt hår så det ser lika bra ut som det gjorde när du lämnade salongen.

Medan modellen och stilstjärnan Olivia Culpo inte är någon främling till bobben, drog hon nyligen sitt långa hår för att återgå till kortklippet. Oavsett om du har bra eller extremt tjockt hår, är det svårt att få din bob volym. För liten kropp och snittet ser platt ut, och för mycket volym ger den den fruktade triangeln.

RELATERADE: Olivia Culpos Must-Haves för klar sommar hud

På något sätt har Culpo lyckats undvika all ny frisyr som växer tack vare ett par stiltrick från hennes go-to-pro, Justine Marjan. Efter att hon förberedde Culpos fuktiga strängar med mousse och havsalt på hennes midter längder och slutar, slår stylisten dem med ghds Wanderlust Air Hair Dryer ($ 199, nordstrom.com) och en keramisk borste för att skapa en volymbaserad lyftbas.

När Culpo hår är helt torrt når Marjan för ghd Curve Classic Curl Iron ($ 199, nordstrom.com) och krullar håret mot ansiktet medan du håller järnet horisontellt. För att ge utseendet en smidig stämning som fortfarande är polerad, spritar Marjan torr schampo vid rötterna, vänder Culpo hår till den andra sidan och lider lätt tillbaka.

Som sista detaljer använder proffborsten en tandborste och hårspray för att lugna alla flugvägar och kör en pekad pomade genom Culpos ändar.

VIDEO: 8 sätt att hålla frusigt hår under kontroll

Gå nu fram och ha en pufffri sommar med din bob.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map