Dette kan være Kim Kardashians fineste frisyre av all tid

Vi vet allerede at Kim Kardashian Wests glam-tropp kan fungere som en flatiron som det ikke er i morgen, men i kveld har stjernen kanskje debutert hennes slankeste frisyre hele tiden. Stjernen som deltok i 2017 Met Gala i New York City hadde sin kravebenlengde lob ekstremt rett og blank med ikke en fly-bort i sikte, og i ekte Kim K.W. mote, skilt direkte i sentrum. Alle som har fulgt stjernen som for sent, kan være enige om at det er veldig autentisk til hennes personlige stil. Det skjer også å være en minimalistisk drøm. 

Så hvordan fikk hun det  perfekt? Utseendet var kjendis frisyre Michael Silva, som jobbet med stjernen for å bestemme seg for en sterk og elegant stil som skapt en distinkt kontrast til hennes feminine kjole og sammen betalt hilsen til temaet om kvelden. 

Det første trinnet i å oppnå utseendet var å skape en senterdel, etterfulgt av å bruke Toni & Guy Leave-In Conditioner ($ 13; target.com) på vått hår, og deretter tørke det tørt med en flat børste. “Det har litt vekt på det. Det er litt som primer når du legger det i håret,” forklarer Silva. Ved bruk av permisjonskonditionering var det svært strategisk, som Silva forklarer at det er viktig å skape glatthet ved å forsegle kutikulaen og fylle ut eventuelle sprekker eller sprekker i hårakselen. 

RELATERT: Met Gala 2017: En natt på museet 

Deretter sprayet han Toni & Guy Heat Protectant Mist ($ 13; target.com) over hele håret og tørket hver seksjon med en flat børste. Deretter snittet han håret og sprayet hver seksjon med Toni & Guy Medium Hold Hairspray ($ 10; target.com) og flatironed hver seksjon en etter en. Han sa at dette bidro til å ytterligere låse i frisyren og skape intens glans. 

VIDEO: Se 2017 Metala Gala-utseende

Det aller siste skrittet? Silva sprøytte frisyr i hendene og glidde dem over håret for å låse ned noen svarte hår. Så nå vet vi at en av Kim K.W.s smukkeste frisyrer hele tiden er også en du kan helt klart oppnå hjemme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 37 =

map