Du kommer att vilja ha Julianne Houghs hårknut, Stat

Vi kan inte tro att det är den tiden på året igen. Och nej, vi pratar inte bara om slutet av sommaren. Egentligen, som störande som ankomsten av september kan ibland vara, det betyder också en sak som vi är mycket Upphetsad årstid är över oss. Och du vet vad det betyder – en oändlig körsträcka av röd matta och med det, en bottenlös grop av skönhetsinspiration för att vi alla ska beundra. 

Och om Creative Emmy-utmärkelserna hålls under helgen är några tecken på vad som ska komma och förbered dig för att bli blåst bort. Ett av våra favoritutseende på natten var från ingen annan än Julianne Hough, och medan detta kommer att bli en chock för ungefär ingen, är det hennes hår som fick oss upphetsad. 

Förse oss inte fel, hennes fantastiska Zuhair Murad klänning och Monique Lhuillier koppling gör oss lika avundsjuk, men du kan inte egentligen ha på sig en Zuhair Murad klänning att jobba, kan du? Rekvisita om kan, dock. 

RELATERADE: Julianne Houghs konstiga trick för att skapa anpassade läppstiftskuggor

Hennes BFF / kändis frisyrer Riawna Capri skapade en strukturerad, lite rörig lågknut, som bara var rätt sida vid hennes klänning. Lägg märke till de lösa strängarna runt hennes ansikte? För bra. 

#SneakPeek av ikvällens #CreativeArts #Emmys stil på @juleshough ➰ Simply Knotted ➰ Håll ett öga på sin otroliga klänning !!! ��

Ett foto publicerat av Riawna Capri (@riawnacapri) på

 

Sidobeskrivning: Det ser inte ut som Julianne gick lite lättare, kanske ännu närmare platina, med hennes hårfärg? 

För att klara av allt, arbetade Julianne en klassisk röd läpp. 

Dansare Julianne Hough
Paul Archuleta

Nu när vi har er uppmärksamhet, kom med oss ​​och vänta tålmodigt till nästa prisutställning för ännu mer #inspo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map