Kändisar gör din Go-To Middle School Frisyr Cool igen

Zendaya
Rob Kim / WireImage

Erin Lukas

06 november 2017 @ 1:45

Snygga lober, bobby-prydda blowouts och scrunchies är inte de enda 90-talshårarna som återkommer. Tack vare celebs som Zendaya, Beyoncé och Hailey Baldwin, den halvhöjda höghästsvansen som den som din mamma förmodligen stylade ditt hår inför skoldagens bilddag är en av årets största Hollywoodhårtrender.

Den moderna versionen av din 8: e klass “speciellt tillfälle” ser byten ut med rötter och fjädrarna för en tät topp ponny med håret som är kvar i stilen i lösa volyma vågor. Att dölja ponnyns bas genom att omsluta en sektion av håret runt det lägger till den fräscha frisyren du associerar med dina mellanskolagar.

Om lockar inte är din sak, har du alternativ. Den halvhöjda höga hästsvansen är en extremt mångsidig stil som fungerar för ett antal hårtexturer som demonstreras av Bella Hadid som drog den översta halvan av sina lager i en snygg halv halvponny. Oavsett om du har på sig det vågigt eller rakt, spritzing en glansspray över den färdiga produkten kommer ditt hår att bli extra glansigt och hålla flyget under kontroll.

Fortsätt rulla för att se hur Hollywood gör den halva höga hästsvansen cool igen.

VIDEO: Den galna kostnaden för en livstid av skönhet

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 44

map