Skönhetsprodukt Trio Du behöver få Blake Lives Magical Hair

Här är en mening du har hört (eller sagt) innan. Blake Lively har en magisk mane. Medan jag inte har någon önskan att gå på fullblond för tillfället har jag intresse av att prova så många Blake Lively frisyrer som möjligt. 

Hon aces inte bara de röra vågorna (aldrig har jag någonsin velat flyga mer i mitt liv), men hon slår också i helvete ut av en hästsvans och en ballerina bulle. Och då vågar 70-talet från andra dagen? Overklig. 

Det enda som var att göra var spåret ner på hennes stylist, geni Rod Ortega, och fråga honom om hur han skapar dessa mästerverk. Vad han berättade för mig var så spännande om du är en som blir överväldigad med en massiv mängd stylingflaskor på din duschställ. Ärligt talat var jag chockad.

Jag är inte stor på produkten så länge lagring mycket produkt. Jag tycker inte att det är nödvändigt, säger han till mig.

Han tillägger också att han vill se håret flytta och vill att den ska vara rörlig, vilket är exakt hur Blakes hår ser ut, så vad jag är bekymrad, har han det som omfattas. 

Full Jessie Spano

Ett foto publicerat av Blake Lively (@blakelively) på

“Du vill kunna köra fingrarna genom den, vänd den, vänd den till sidan,” säger han. “… Jag tycker om det mer smidigt. Jag tycker att det är vackert.” 

Men han berättar för mig att det finns en trio som han svär vid, några av vilka har hjälpt honom att skapa några av Blakes senaste käftande utseende. Många av dessa ser har gjorts allt samma dag också. 

L’Oreal Paris Elnett Hairspray ($ 11; target.com)

Rod bara presenterade denna produkt på hans Instagram, och i fråga om hårspray, det är en klassiker. Han säger att det är flexibelt, han kan göra en snygg hästsvans, men då kan han också borsta ut det. Han sa att han också använt den för att säkra hennes famously tousled ponytails. 

Blake Lively Hair - Embed 1
J. Grevinna / Getty

L’Oreal Paris Nutri-Gloss High Shine Glossing Mist ($ 6; walmart.com)

En annan av Rods måste-haves? En olja till produkt mot delade ändar. Han sa att han också gillar att avsluta utseende med denna typ av produkt, applicera den från mitten till ändarna i armlängd bort. En extra bonus? Rod berättar för oss att han kan hjälpa till att avskräcka när du styler. 

RELATERADE: Blake Livelys Skönhetstransformation

T3 Utbytbar Styling Wand ($ 270; Anthropologie.com)

Okej, jag beklagar att jag fortsätter att nämna 70-talskrullarna, men det är svårt att inte. Visas, det här var en annan av Rods hemligheter bakom det där utseendet … och många andra Blake hair-ögonblicken. Du vet att The Shallows pressa ögonblicket när Blake upptäcktes med en gul Jenny Packham-klänning (hon jämförde den med Skönhet och Beasts Belle) och toulsed waves? Rod säger att han skapade håret med stort fatjärn. För den Elie Saab-sequined klädan hade hon med gamla Hollywood-vågor? Han grep medeltunneln. Det är uppenbart att det är mångsidigt. 

Han berättar också att för människor som verkligen älskar hennes utseende är en investering av ett riktigt bra järn nyckeln. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map