The Best Celebrity Lob Haircut av 2017

TK
Steve Granitz / WireImage; Kevin Mazur / WireImage; David Livingston / Getty Images

Erin Lukas

8. november 2017 @ 12:30

Det største hårspørsmålet i 2017 hadde ingenting å gjøre med å få smell, det handlet om lob. Så, bør du få klippingen? Ifølge Hollywood, peker alle tegn på “ja”. En klesvaskliste av kjendiser gikk kortere gjennom året, som et bevis på at loben er et kutt som spiller fint med nesten hvilken som helst ansiktsform.

Hva gjør loben flatterende? Det er alt i skjærets mellomrom. “Jeg tror kragebenet eller kragebenet er den flatterende på hvilken som helst kvinne,” sa kjendis frisyre Bridget Brager tidligere. Med stil. “Jeg tror virkelig at enhver jente som kutter håret til kragebenet, det er kuttet som gjør alt i forhold til kvinnens kropp.”

Klippets allsidighet stopper ikke bare der, når det gjelder styling av kuttet, har du muligheter. Slank og rett som Selena Gomez’s lob, eller Chrissy Teigenes beachy bølger er bare noen få eksempler på hvordan lengden fungerer like bra på forskjellige hårtyper. Du kan også leke med delen også. Å vende dine fremre lag som er motsatt din vanlige del, sett på Nina Dobrev, vil øke volumet og umiddelbart transformere kuttet.

Uansett om du fortsatt ikke er helt overbevist om stilen, eller trenger inspirasjon før du går til salongen, har vi avrundet de beste kjendislobbehårene av 2017.

VIDEO: Den gale kostnaden for en levetid på skjønnhet

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 49

map