De 10 mest fantastiske 90-årene fra hun er alt det

Når du tenker tilbake på filmen Hun er alt det, en scene som sannsynligvis kommer i tankene: Laney (Rachael Leigh Cook) a.k.a. den rare, kunstige jenta i skolen, går ned trappene for å møte hot jock Zack (Freddie Prinze Jr.) for deres dato.

Etter å ha nettopp oppgradert hennes overalls og briller for en strappy red mini og Spice Girls-verdig plattformer, kjører Laney trinnvis i slow mo, noe som gjør øynene til Zack som “Kiss Me” by Sixpence. Ingen Richer svulmer i bakgrunnen. Og så reiser hun. Og selvfølgelig fanger han henne i en ekstremt åpenbar kjærlighets metafor for hva som vil skje med dem når kreditterne ruller.

Det er en scene som har blitt parodisert utallige ganger, spesielt i 2001 Ikke en annen ungdomsfilm, som pokes moro på montasje med en mye mer dramatisk slutt. Og så cheesy som det hele kan være, Hun er alt det er fortsatt romcom gull. Ikke fordi forestillingen eller dialogen er spesielt stor, men fordi den så vidunderlig fanger 90-tallet.

 

Etter Laneys store avsløring, er det ikke engang noe som Zack bare lader til å like henne på grunn av en innsats han lagde med sin bursdagsjakke-slitekammerater (filmen er en moderne fortelling av George Bernard Shaws Pygmalion, tross alt). Likevel var det ikke veldig fint. Men det som betyr noe er at det har vært 17 år siden filmen kom ut og vi snakker fortsatt og ler om det.

Til ære for kultklassikerens 17 års jubileum denne søndagen teller vi ned de 10 toppmeste 90-talls øyeblikkene fra filmen, trappeplassen er inkludert.

RELATERTE: Alle 90-årene trender som har kommet tilbake

1. Zack og Dean’s Bromance

Å se Freddie Prinze Jr. og den sene, store Paul Walker spille beste venner var en tusenårsdrinkdrøm, nesten revet fra sidene av Teen People. Ja, Walker’s alter ego Dean var litt av en rykk, men hvis det ikke var for ham og hans innsats, ville Zack og Laney aldri ha krysset baner.

 

2. The Girls og deres antrekk

Chokers, crop tops, og cardis, oh my. Når Zacks ex Taylor og hennes tropp satt sammen, fulgte 90-trenderne. Og ingen av varene var fra T.J. Maxx, naturligvis slettet.

 

3. En Pre-Ta den på Gabrielle Union gir sideøye

Et år før hun var Clovers cheer kaptein, viste Union at hun kunne tjene opp noen alvorlige sass som Katie, en av Taylors besties. Og hun så definitivt på del i en neon skirtini og nødvendig scrunchie.

 

4. Zacks Perfekt Spiked Tips

Selv da han svettet gjennom fotballpraksis, hadde Zack aldri en streng ute. Uten tvil takk til enten L.A. Looks eller Dep Gel, de uoffisielle hårmirakelarbeidere fra 90-tallet.

 

5. Kieran Culkin som Laneys irriterende lille bro

Hver 90-talls film verdt å se på, har en Culkin i den. Og Hun er alt det ble velsignet med Kieran. Hans tur som Laneys mindre sib Simon kunne ikke vært like minneverdig som hans roller i Hjemme alene (med bror Macaulay) eller Brudens far, men det har fortsatt et spesielt sted i hjertet vårt. 

 

6. Anna Paquin Utfører Movie Makeover Magic

«Ingenting personlig Laney, men denne spesielle coifen går egentlig ikke med ansiktet ditt,» sier en vis-utover hennes år Paquin (i rollen til Zacks yngre søster Mackenzie) som hun hjelper forvandle Laney før hennes store date.

 

7. Laney’s Big Reveal

Laney gir henne inngangen (til “Kiss Me” med Six Pence No the Richer, natch) i det ultimate utseendet på tiåret: en minimalistisk glidelåse og klumpete plattformer. Hvis du noen gang har slitt sandaler som disse – og la oss innse det, gjorde vi alle i 1999 – du var ikke i det hele tatt overrasket da hun snublet i enden av trappen.

 

 

 

8. Usher som Resident Campus D.J.

Ja, at Usher. Hvis du ikke har sett filmen på en stund, kan R & B legendeens cameo som skolens bosatt hype-mann kanskje ha gledet deg. Men promdansekvensen til Fatboy Slim er “Rockefeller Skank” sannsynligvis ikke.

 

9. Den virkelige verdenBrock Breakin ‘It Down

Matthew Lillard. Puka skallhalsbånd. Nok sagt.

 

10. Nod til Vakker kvinne

En 90-tallet romkom som hilser en annen? Meta. Begge filmene hadde episke makeover-montasje, ikoniske røde kjoler, drømmende mørkeøyne dudes, og en lykkelig slutt for å starte opp.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 35

map