Hvordan jeg mødte din morstjerne Alyson Hannigan selger henne bedårende L.A. Home for $ 8.8 Million-Peek Inside!

Alyson Hannigan Home - Lead 2016
Lee Manning / Berkshire Hathaway; JB Lacroix / WireImage

Jane Asher

26. oktober 2016 @ 17:00

Alyson Hannigans nylig oppførte Los Angeles hjem er legen-vent på det! -Dary.

De Hvordan jeg møtte din mor Star kjøpte hjemmet med sin mann og Buffy the Vampire Slayer co-star Alexis Denisof tilbake i 2015 for $ 7,9 millioner, og nå, mindre enn et år senere, er det tilbake på markedet for en kul $ 8.795 millioner, som rapportert av Mennesker. Skuespillerne bor i huset med sine to barn, Satyana, 7 og Keeva, 4, men er tydeligvis ute etter å flytte.

Den fire-roms fem og et halvt bad hus ligger på mer enn en halv hektar land og har noen peiser, et stort basseng i bakgården, et oppdatert kjøkken, flere stuer, et lite treningsstudio, masse av naturlig lys, takket være massevis av vinduer og franske dører i første etasje, pluss et gjestehus-vendt skapende rom, takket være Hannigan og hennes døtrees tilhørighet for kunst og håndverk.

Hovedsoverommet har et eget bad med et stort badekar og nyoppusset dusj, samt en balkong på rommet for maksimal frisk luft og naturlig lys. Og takket være en romslig uteplass, kan vi helt bilde Hannigan og hennes familie som henger ut og nyter California-solen.

VIDEO: Alyson Hannigan’s Adorable Los Angeles Home er til salgs-Ta en tur

Rull ned for å se de flotte bildene av Hannigs hjem.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map