Julia Roberts snakker mote, morskap og glede av å koble fra i den nye inStyle

Det var en vårtid torsdag, 24 timer før dekningene våre, og jeg var i Malibu av en grunn: å ta en rolig lunsj med Julia Roberts og intervju henne for juni-utgaven vår. Hennes sønn, som det viste seg, hadde kjempet haleenden av strep halsen, så hun kom i kontakt for å si at hun skulle løpe sent. Da hun ankom, tok vi en titt på hverandre og lo, og skjønte at vi var i praktisk talt samme antrekk. (Ja, hun hadde det best. Se nedenfor.) Vår lunsj vendte seg til forgjenger salater (hun bestilte en caprese) og briller rosé som solen satt på vår messe, som punkterte en lang rekke tomme bord – den sjofte, elegante restauranten som ga oss et rolig tilfluktssted. Før jeg forlovet tapeless tape recorder, ville vi snakke om barn (hennes planer om å ha noen), ektemenn (hilsen, kjærlige oppdateringer) og bøker (vi begge var besatt av Alt jeg aldri fortalt deg, av Celeste Ng). Med samtalen startet, kunne intervjuet da begynne …

juni Cover Reveal - Embed
Høflighet

Ariel Foxman: La oss snakke om Money Monster (i teatre 13. mai). Hva er det som å bli regissert av Jodie [Foster]?
Julia Roberts: Vel, i mitt sinn er hun så skummelt, men egentlig hun er så søt.
AF: Skummelt fordi …?
JR: Fordi hun er Jodie Foster. Fordi hun er så talentfull, notorisk strålende. Og hun er så bra skuespiller. Og egentlig, hun er veldig nonsens. Hun tror ikke at det må være noen utrolig smertefull kamp for å nå dine mål. Jeg trodde hun var gal for å helming meg og George [Clooney] – det er som å prøve å holde valper i en boks.

FOTO: Se Julia Roberts gjennom årene

AF: Du er ikke på sosiale medier. Føler du deg aldri under press, at dette er noe jo lengre du frigjør fra det, klokken tikker, til slutt må du engasjere seg på en eller annen måte?  
JR: Jeg synes det er som-hva er en god analogi? Hør, jeg har ikke hodet mitt i sanden. Jeg er klar over de forskjellige utsalgssteder, men du merker dem. Det er som folk snakker om et TV-program: Jeg kan være helt klar over TV-showet og historien, men det betyr ikke at jeg ser på det. Jeg har andre venner som ser på det, og de forteller meg om det. Jeg mener, vi snakket om Instagram. Alle har Instagram på telefonen. Og jeg bare, ja, hvis jeg hadde det, ville jeg se på det hele tiden.

AF: Etter hvert som barna dine blir eldre, hvordan kan du skære ut tid for å virkelig være sammen? Er det vanskelig å gjøre?
JR: Det handler om å la tiden bare eksistere. Samtaler krever en fullstendig oversikt over klokken, slik at du bare kan høre og virkelig være til stede. Det blir et paradoks for effektivitet og tilstedeværelse. Det er derfor jeg elsker sommeren. Jeg bryr meg ikke akkurat hva tid det er.

AF: Jeg leste et intervju hvor du beskrev din mor, hvordan hun var denne utrolig industrielle, travle personen i og utenfor hjemmet. Har det vært en modell for foreldrenes stil?  
JR: En av de største tingene hun noensinne har gjort for meg … Jeg husker å spørre henne – da jeg hadde tre barn under 3 år og bare følte at jeg kjørte i tusen retninger samtidig – “Hvor i verden har du oppvokst oss alle ? Du jobbet på heltid, og du gjorde alle disse tingene. »Hun kunne ha sagt:« Vel, du vet, du gjør bare ditt beste. »Men hun sa,” Darling, det kalles barnehage. Jeg droppet deg og søstrene dine klokka 7:30 om morgenen, og jeg ville hente deg klokka 4 om ettermiddagen. “Men det følte meg ikke slik. Jeg følte ikke at jeg var en bortkastet person som ikke så moren hennes hele dagen. Jeg følte meg helt en del av livet hennes, og hun var en del av meg. Og det er det magiske trikset: å få folk til å føle at de er med deg når de ikke er det.

RELATERT: Julia Roberts gjør en sjelden offentlig utseende med sine barn

For mer fra Roberts-på alt fra barna sine sartorial sensibilities til sannsynligheten for a Min beste venns bryllup 2-plukke opp juni-utgaven av Med stil, tilgjengelig på kiosk og for digital nedlasting 13. mai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map