Se alle Lady Gaga’s Joanne World Tour Looks

PEARL-DEKKET PASTELS
Kevin Mazur / Getty

Jonathan Borge

2. august 2017 @ 12:00
Hvert produkt vi har har blitt valgt uavhengig av hverandre og gjennomgått av redaksjonen. Hvis du gjør et kjøp ved hjelp av linkene som følger med, kan vi tjene provisjon.

Nå som den glitrende rosa gardinen endelig har blitt løftet, er en ting sikkert: Lady Gaga Joanne World Tour kan være en av hennes beste.

Etter det føltes som flere måneder med relativt stille fra popstjernen (hun var opptatt med å filme En stjerne er født med Bradley Cooper), kom Gaga tilbake med en stor bang tirsdag kveld på Vancouver Rogers Arena for åpningen av hennes siste show.

I motsetning til tidligere turer, visste fans veldig lite om hva de kunne forvente. Gaga delte en selfie som tilbød en forhåndsvisning av hennes hår og sminke, og bare denne uken plaget hennes Little Monsters med tre høyt wattage Instagram videoer lagt inn i nedtellingen form.

Så hva gikk ned på scenen? Utstillingslisten fokuserer ikke på Joanne dype kutt som “Grigio Girls” og “Sinner’s Prayer.” I stedet utfører syltetøy ligner hennes Super Bowl 2017 Halftime Show ved at de krønner treffene av karrieren hennes (tenk “Bad Romance” og “Poker Face”). Imponerende, Hun tok også en cue fra hennes Coachella show og brakte den under fanens favoritt “Scheiße” fra 2011 Født slik.

VIDEO: Lady Gaga bare avslørt en annen fet hårfarge

Men hva hadde hun på seg? Det var ingen kjøtt kjoler, armadillo Alexander McQueen sko, eller skjellbikinier. I stedet tilbød Gaga en blanding av vestlig inspirerte kroppsbriller som hilser på hennes cowgirl-lignende “Perfect Illusion” og “Million Reasons” musikkvideoer. Ikke gå glipp av? Gulvlengde røde kjoler som trakk langt under scenen. Hun vendte seg også til Alexander Wang for et skreddersydd lærlomme med tatoveringsbroderi og rikelig med frynser sammen med et annet Vex Clothing, latex frynsestykke. Giuseppe Zanotti opprettet to tilpassede støvler for turen, en dekket i hvitt skinn og krystaller sammen med et svart fløyels par.

Rull ned for å se det beste fra åpningsdagen til Joanne World Tour.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 24

map