The Best Bachelorette Bromances of All Time

tk
peterkrauswi / Instagram

Jennifer Ferrise

24. juli 2017 @ 17:15

Bachelorette trives på en enkel formell kaste 30 menn i et hus, introduserer en kvinne som de alle ønsker å date, ta bort sine telefoner, og ….

Det er bundet til å være noe primetime-verdig drama underveis, spesielt siden de også spiser sammen, trener sammen og sover i samme # sponsede hotell suiter. Men for hver “Jeg er ikke her for å få venner” Lee og Kenny, er det en Peter og Dean. To dudes som, til tross for kameraene og de fryktelig vanskelige forholdene, klarer å bli venner.

I forrige uke da Dean ble sendt hjem etter sin hjemby dato, tok Peter til Instagram for å dele denne fremmende snapen (over) av de to i Danmark og gi sin beste bud en utrop. 

“Vi delte klær, vi delte en seng, vi delte selv en kjæreste for en periode, som jeg fortsatt ikke er sikker på hvordan jeg skal føle meg om,” sa han. “Men fremfor alt, delte vi et av de beste vennskapene i dette livet. Du er som den yngre broren jeg aldri ville ha, men er så glad for at jeg nå har. Jeg elsker deg som min egen. Utrolig trist å se deg gå denne uken, men virkelig glad for å fortsette dette brorskapet nå på den andre siden. #batmantomyrobin #patricktomyspongebob “.

Nå er det en bromanse vi kan komme bak. Til ære for Peter og Dean (og før alle slår seg hverandre på “Men Tell All” episoden), ser vi tilbake på det beste bachelor~~POS=TRUNC Bromanser av all tid som bevise at noen ganger er det fortsatt en lykkelig slutt selv om du ikke får jenta.

RELATERT: 5 Utrolig søt dag-date antrekk, inspirert av Bachelorette Rachel Lindsay

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

The Best Bachelorette Bromances of All Time

tk
peterkrauswi / Instagram

Jennifer Ferrise

24 juli 2017 @ 17:15

Singeltjejen trivs på en enkel formel-kasta 30 män i ett hus, presentera en kvinna som de alla vill datera, ta bort sina telefoner och ….

Det är nödvändigt att vara lite primetime-värdigt drama under vägen, särskilt eftersom de också äter tillsammans, träna tillsammans och till och med sova i samma # sponsrade hotellpaket. Men för alla “Jag är inte här för att få vänner” Lee och Kenny, det finns en Peter och Dean. Två dudes som trots kamerorna och de fruktansvärt besvärliga omständigheterna lyckas bli vänner.

Förra veckan när dekan skickades hem efter sitt hemstadiedatum tog Peter till Instagram för att dela den här framkallande snapen (ovan) av de två i Danmark och ge sitt bästa bud en skrik. 

“Vi delade kläder, vi delade en säng, vi delade även en flickvän under en tid, vilket jag fortfarande inte är säker på hur jag ska känna mig,” sa han. “Men framförallt delade vi en av de bästa vänskapen i denna livstid. Du är som den yngre bror jag aldrig ville ha, men är så glad att jag nu har. Jag älskar dig som min egen. Otroligt ledsen att se dig gå denna vecka, men verkligen glad att fortsätta detta broderskap nu på andra sidan. #batmantomyrobin #patricktomyspongebob “.

Nu är det en bromance vi kan komma bakom. För att hedra Peter och Dean (och innan alla vänder sig till varandra i avsnittet “Men Tell All”) ser vi tillbaka på det bästa Bachelorette bromanser av all tid som bevisar att ibland finns det fortfarande en lycklig avslutning även om du inte får flickan.

RELATERAT: 5 Otroligt söta dag-datum-outfits, inspirerade av Bachelorette Rachel Lindsay

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − = 18

map