5 stvari koje treba znati prije nego što se mikrobiraju obrve

Svaki put kada ugledate savršeni par obrata na vašem Instagram hrani i u stvarnom životu, šanse su da ubojica lukova nisu proizvod stvarno, stvarno dobre olovke obrva, ali microblading.

Polu-trajna tehnika je poput vezanja za obrve. Posebna kemijska olovka za mikrobore koristi se za privlačenje malih, preciznih poteza koje oponašaju izgled pravoga dlaka. Iznenađujuće popularnost mikrobladera u protekloj je godini zahvaljujući neusporedivoj prirodnoj završnoj tehnici.

Ako ste napokon spremni spustiti pincete, čelične gelove, olovke i pomade, za opciju za obradu obrva koja zahtjeva minimalno održavanje, okrenuli smo se kozmetičkoj tetovažnoj umjetnici Audrey Glass na LA-u kako bismo saznali sve što trebate znati prije nego što se dogovorite o mikrobiologiji.

RELATED: Do i Don’ts of Microblading vaše obrve

Microblading traje dulje od waxing ili threading

Oplakanje ili narezivanje obrva obično traje otprilike tri tjedna prije nego što trebate napraviti još jednu obvezu. Mikroelementom rezultati su polu-trajni. “Microblading je izvrsna opcija za većinu muškaraca i žena koji žele punije obrve jer se samo treba dodirivati ​​svakih 12-18 mjeseci”, kaže Glass. “Brow umjetnik može napraviti prilagodbe ako klijent želi nešto drugačiji oblik, ako se promjene lica promijene, ako se tekstura kože promijenila ili ako se boja prirodne obrve promijenila”.

Vaša vrsta kože utjecat će na konačni proizvod

Preglednik nije jedan skup lukova koji odgovara svima, tako da ima smisla samo da mikrobladiranje neće izgledati isto za sve. “Sušilo za kožu, točnije i definirano mikrobladne kose poput udaraca će se izliječiti”, objašnjava Glass. “Masna koža može dati više praškasti rezultat ako je površina obrva previše masna.” Njezini savjeti za masnu kožu: Slijedite upute za njegu vašeg tehničara i mrlje čelo nekoliko puta dnevno kako biste uklonili višak ulja, što će vam pomoći da izbjegnete praškasti učinak.

Ako imate tamniji ten, Staklo preporučuje da slijedite iste savjete za masne tipove kože, uz izbjegavanje primjene bilo koje vrste hidratantne kreme na područje obrva.

Ako imate malo željeza, možda nećete dobiti željeni preglednik

“Netko tko ima nisku razinu željeza ili je anemičan, mora uzeti dodatke za željeza šest tjedana prije imenovanja na mikrobiologiju, kao i šest tjedana poslije”, kaže Glass. “Većina mikro pigmenata koji se koriste za mikrobladanje temelje se na željezovom oksidu, što znači da bi zadržavanje moglo biti vrlo loše ako klijent ima nisku razinu željeza.”

RELATED: Sve što trebate znati o Microblading za gubitak kose

Voda je vaš prijatelj

Dok neki saloni za mikrobrane tvrde da bi trebali izbjegavati dodir s vodom dva tjedna nakon vašeg imenovanja, Glass kaže da je to apsolutno lažno. “Microblading je proces izrade vrlo malih ogrebotina na površini kože i polaganje pigmenta u ogrebotine kako bi se stvorile kose poput udaraca”, objašnjava Glass. “To znači da klijent ostavlja imenovanje s malim ranama na čelu. Čišćenje obrva mlakom vodom nekoliko puta dnevno je neophodno kako bi se izbjegla infekcija.”

VIDEO: Pogledajte urednik za inStyle da biste dobili njezine obrve Microbladed

Odaberite pravi umjetnik

Dobivanje obrva da izgleda onako kako želite počinje odabirom prave mikroblading umjetnika. Staklo kaže da je gledanje prije i poslije fotografija umjetničkog djela tek prvi korak. “Pobrinite se da umjetnik vrši obrve koje tražite (zaštićene, neuredne, rijetke i prirodne, vrlo guste, itd.)”, Kaže ona. “Ako umjetnik nema fotografije izliječenih radova na svojim internetskim stranicama, Instagramu ili Facebooku, molimo zatražite iscjeljene fotografije jer će vam pokazati točno što očekivati ​​za krajnji rezultat.Isto, u većini slučajeva, stara izreka” dobit ćete ono što plaćate za “vrijedi. Stvarno dobar umjetnik najvjerojatnije će biti rezerviran čvrsto, ali nemojte samo otići negdje drugdje jeftiniji i manje zauzet … To je vaše lice o kojem ovdje govorimo.”

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 15 =

map