Helen Mirren samo je dala Kim Kardashian pozitivno tijelo

Helen Mirren jedna je od onih veteranskih glumica koje uvijek jednostavno očekujete da ćete vidjeti na crvenom tepihu tijekom sezone nagrade, jer žena iz njega izlazi iz parka sa svakom ulogom koju prihvaća. S obzirom koliko je tako ozbiljna na zaslonu, nikad ne biste očekivali da izgovori ime Kim Kardashian, ali ovdje smo.

Tijekom razgovora s Telegraf, Mirren, veleposlanik L’Oreal Paris branda, danas je bio filozofski po pitanju stanja ljepote i nisko i evo kako je Kardashian došao.

Povezano: Dvije Kim Kardashianove omiljene temelje su lijekovi marke

“Nisam u Kardashiansu, to je fenomen kojeg jednostavno ne nalazim zanimljivim, ali – i to je velika riječ: B-U-T-T – divno je što vam je dopušteno imati stražnjicu danas! Zahvaljujući Madam Kardashian, i pred njom, J-Lo. Također imamo dopušteno imati bedra, što je sjajno. Vrlo je pozitivno. “

VIDEO: Promjene izgleda Helen Mirren

 

Ali Mirren se nije tamo zaustavio, nastavila je govoriti o pozitivnom utjecaju žena u središtu pozornosti, koji se ne boje da budu odvažni ili seksi.

RELATED: Ovo je veličina Kim Kardashianove struke

“Kad sam odrastao, smatralo se nevjerojatno prilično sputan da čak i pokazuju grudnjak. Sve je bilo u skladu sa ženama “, kaže ona. “Volim bezbožne žene. Besramne i ponosne! “Rekla je. “Žene su bile kontrolirane tako da su se sramile, pa volim žene koje su tvrdile vlastita tijela: Madonna, Chrissie Hynde, Joan Jett, Bonnie Raitt. Volim Pussy Riot više od svega na svijetu. Svi oni podižu svoje srednje prste na ovu epitet “drolja”. Oni nose ono što žele nositi, ponašaju se kako se žele ponašati. “

Srcemo vas, Dame Helen Mirren. Stvarno vas srce.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + = 13

map