Ova krema za oči trenutno je najprodavanija na Sephora.com

Kada je riječ o kremi za oči, pronalaženje formule koja glatke preko fine linije i bora, briše tamne krugove, a nikad ne pilates, sve su to zahtjevi koji se moraju provjeriti prije nego što predamo naše kreditne kartice kako bismo kupili.

Ono što ispunjava sve gore navedene preduvjete doista se spušta da zadrži područje oko očiju hidrata, zbog čega je Belifova nova hidratantna očna bomba brzo porasla na vrh Sephora.com-a najprodavanijih kreme za oči od svog pokretanja ranije ovog mjeseca.

RELATED: 8 Vlažna sredstva koja zaista nisu masna

Nakon uspjeha kultnog omiljenog True Cream Moisturizing i Aqua Bombe, Eye Bomb ima sličnu formulu bogatu vodom s botaničkim listovima i pennywortom kao njezinim sastojcima. Zajedno, lagana smjesa donosi 26-satnu hidrataciju koja je sigurna za sve tipove kože istovremeno poboljšavajući elastičnost kože.

Belif Eye Cream
uljudnost
Belif
$ 48

KUPITE SADA

“Nakon uspjeha Belifovog Aqua Bomba i Moisturizing Bomba, Belifov tim i Sephora surađivali su na razvoju svilenkastog teksturiranog / hlađenog oka stvorenog od jedne od Belifovih bestselera – Bomba za hidrataciju”, kaže Sarah Yu, marketing menadžer Belifa koji je rekao o najnovijem lansiranju K-ljepote. “Kada su profesionalni kozmetički umjetnici u Sephori proveli Bocu za hidrataciju kao veliku hidratantnu kremu koja se koristila za pripremu i podmazivanje kože prije šminke, znali smo da moramo stvoriti svilenkasto ali laganu krema za oči koja može poplaviti fine linije oko očiju s 26- HR eksplozije vlage, a također primes područje oko očiju, tako da može zadržati oko makeup izgleda bez nabora i besprijekoran za cjelodnevni trošenje. “

VIDEO: 5 tretmana kože koje dermatolozi kažu jesu otpad novca

Ono za kremu bez premaza za mast je upravo zbog čega je zabilježeno kao najprodavaniji na mjestu Sephora, a tim za probalansku ekipu Parbal Gurung upotrijebio je proizvod kao hidratantnu primeru na modelima – uključujući Gigi Hadid – kada radi svoj sastav pista za marku proljeće 2018. tijekom New York Fashion Week-a.

Dobivanje @ gigihadidove kože pripremilo se, isprepleteno i polirano za #aqFTW show @ prabalgurung! Nemojte zaboraviti provjeriti našu Facebook Live sa estetikom slavne osobe Eileen Harcourt, gdje nas je prošetala kroz današnju rutinu njege u backstageu. Osim toga, neki od njezinih omiljenih skin skriva … kao bombu oko vaših usana ?! ��

Post koji dijeli belif SAD (@belifusa)

Ako budemo iskreni, masna cast je ono što nas čuva od nanošenja krema za oči ujutro. U stvarnosti, naša lud-crtica rutina satova u isto vrijeme je potrebno za teške formule u potpunosti potopiti u kožu. Izgleda da su Sephoraovi online kupci na nešto (poput onih proizvoda koji želite upotrijebiti kada želite spavati još nekoliko minuta).

Možete zgrabiti svoju vlastitu Moisturizing Eye Bomb za $ 48 na Sephora.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map