Ovaj inovativni serum za trepavice uvjerio me da oni zapravo mogu raditi

Nikada ne znate dok ne probate. To je nešto što vam tvoja mama kaže prije nego što pokušate utipkati “ritam” na peti drugog razreda, ili prije teniskog turnira. Ali to sam morala reći osobno prije nego što sam se konačno obvezala na testiranje seruma trepavica. Znala sam da mogu raditi – ultra-produljene trepavice mojih suradnika oponašaju superfunkcionalnu dizajnernu maskaru, a čuo sam da bezbroj žena pohvaljuju snagu Revitalash. Osim mene? Samo nisam vjerovao. 

Pa, to je sve dok nisam počela raditi Talika Lipocils Platinum Lash serum ($ 120, jet.com) u moju rutinu. Ovo je bilo teško, s obzirom da imam prilično jednostavnu rutinu za njegu u jutro i noću, ali potencijal Twiggy-poput trepavica me držao usredotočen. Ono što me privuklo na ovu cijev je zato što je stvarno 2-u-1. Priključen zajedno pomoću magnetike, ovaj proizvod sadrži dvije odvojene cijevi s dvije odvojene formule, koje pružaju hranu vašu trepavicu temeljenu na onome što je najbolje za njih ujutro i noću ili gdje se nalaze u svom cirkadijanskom ritmu. Ne više od te riječi, u redu? 

Trepavica Serum
uljudnost
Talika
$ 120

KUPITE SADA

VIDEO: 5 najskupljih lica

Još jedna stvar koja me uvjerila jest da radi bez prostaglandina, a jutarnja formula je 95% prirodna, a večernja formula 94% prirodna. Umjesto toga, Talika je zatražila pomoć crvene djetelinske cvjetnice, sastojak koji je namijenjen poboljšanju rasta pšenice u osnovi produljenju faze rasta i trepavica i skraćivanja kada počiva. Stoga biste imali trepavice koje rastu dulje vrijeme, a time i dulje u procesu. To je pravi zahtjev za slavu večernje formule, uz hranjenje i jačanje trepavica.

RELATED: 10 najboljih seruma za trepavice na tržištu

Jutro također pomaže aktivirati rast, ali i jača korijen, tako da ne ispadaju tako lako, a potom i pojačava boju trepavica i radi na dodavanju krivulje. Zahvaljujući ekstraktu svilenog bjelančevina dobivate i zaštitni pokrov. Svaka formula primjenjuje se pomoću tanke i precizne četke umočene u formulu. 

Nakon tri tjedna, osjećala sam se kao da su mi trepavice jače od onih u prošlosti i nešto su gušće, ali onda sam izgubio utor i izgubio cijev! Pravi test je osam tjedana, tako da sam ponovno odabrao nadu s nadom da će se duljina drastično poboljšati – to je, naposljetku, moj konačni cilj jer mi prirodni trepavci nisu dobili taj super dugi gen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 27

map