Svakodnevno Beauty Buzz: Olivia Munnov tanki olovni kapak

Nemojte se znojiti ako još uvijek ne možete savršeno krilo mačjeg očiju. Najveći eyeliner trend 2017 je napravljen za djevojku koja je prešla. Eyeliner, ili obrnuti eyeliner, često ima jasan eyeliner ili sjenu koja se dramatično primjenjuju duž donje linije ceste, a ove je godine uočeno po cijelom crvenom tepihu. Slučaj u točki: Olivia Munnov trenutak u Film LEGO Ninjago premijeru ovog vikenda u Kaliforniji.

Patrick Ta, koji redovito djeluje sa zvijezdama kao što su Emily Ratajkowski i Gigi Hadid, brinu se o sjeni Morphea uz Munnovu donju crticu, zadržavajući ostatak make-upa jednostavnim. Njezina je koža bila čista i blistava, obrazi su mu bili blage, njezine obrve bile su prirodne i pernate, a usne su bile postavljene golom ružom za usne.

VIDEO: Crazy Cost of a Lifetime of Beauty

Ta je zapravo riješila dva kretanja u jednom pogledu obrnutom eyelineru i monokromatskom makeupu. Slatka sjena savršeno je odgovarala nježnom baršunastom luku na Munnovoj bijeloj čipki Self-Portrait haljini.

RELATED: Ovaj crveni ruž je napravljen da duljije svaki ton kože

Da biste dobili sličan izgled za sebe, odlučite se za sjenu kao što je Munn – Morphe Just Teal Shadow ($ 3; morphebrushes.com) je bliska utakmica – i pomaknite je duž donje linije, čišćenje bilo kojeg odljeva s korektorom i spužva nakon primjene.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map