Zašto stvarno trebate nositi cinkov oksid

SPF Sunscreen Beauty
uljudnost

Selene Milano

25. travnja 2018. u 13:30
Svaki proizvod koji smo značajki samostalno je odabran i pregledan od strane našeg uredničkog tima. Ako kupujete putem povezanih veza, možemo zaraditi proviziju.

Moj režim za njegu kože je opsežan, da je lagano. Ja ljepotice mišića i napitaka na licu (i vratu!) S divljim napuštanjem. Ali ovoga ljeta, konačno sam davao neke racionalizacije. I sad postoji jedan tajni sastojak koji neću napustiti kuću – i što bi te moglo iznenaditi.

Nije fenomen ulja od 500 dolara, ali dobar stari cinkov oksid. Svaki dermatolog kojeg sam ikada razgovarao (a bilo je i mnogo) je inzistirala da su mineralni kreme za sunčanje kao što je cink jedini pravi način za sprečavanje oštećenja kože i preranog starenja. Dermatolog Cybele Fishman iz New Yorka, rekao nam je da je inertni mineral koji blokira i UVA i UVB zrake. Cink oksid i titanijev dioksid sjede na vrhu kože, stvarajući prepreku sunčevim zrakama. Kreme za sunčanje s cinkom štite vas čim ih stavite. Možda ste čuli da biste trebali potražiti proizvod “širokog spektra” koji štiti od oba UVA i UVB zraka. Bilo koja krema za sunčanje koja sadrži fizički blokator cinkov oksid ili titanijev dioksid će vas pokriti.

VIDEO: Vjerujte nas, pokušali smo: mikrodermoabrazija cijelog tijela

Još jedan razlog za ulaganje u krema za sunčanje na bazi cinka oksida? Ove sam godine okrenuo 40 godina i moje šarmantne pjege koje nisam vidio od djetinjstva ponovno su se pojavljivale kao sunčeve pjege – znatno manje šarmantne. Dermatolog David A. Colbert M.D. rekao mi je da oštećenja nisu nova ili nedavno stečena. Bilo je to cijeli dan na plaži, a ja sam ležao okolo, ali samo reflektor i boca dijete ulja koja se vraćala da me proganja. Colbert je rekao da je jedini način zaista da ih se spriječi da se vrate s cinkovim kreme za sunčanje.

A ako cink pusti na pamet bijeli, pasti nosovi 80-ih godina spašavanja, dopustite mi da vas upoznam s novim valom. Kliknite galeriju u nastavku da biste vidjeli najbolje, najteže i učinkovite proizvode vani. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 73 = 80

map