Beyoncéov stilski Marni Senofonte surađuje s Barbie kako bi stvorio zadivljujuće izglede

Barbie X Marni Lead
Courtesy Mattel

Kim Duong

13. travnja 2017 @ 11:15

Pitajte Marni Senofonte, Picasso iza Beyoncéovog ikonastog Limunada i Formation World Tour izgleda, o njezinim najranijim uspomenama na Barbie i ona će reći: “Sjećam se kako joj se kosa smrzava.” Također će reći: “Ne sjećam se koliko sam stara. Moji roditelji su bili tinejdžeri, i nisu imali novca. Sjećam se da sam se probudila na božićno jutro i vidjela hrpu pojedinačno umotanih – možda poput 15 paketa. Moja sestra i ja bili smo tako uzbuđeni jer su mi roditelji dobili nas čitavu hrpu odjeće za Barbie. “Za stilista i mnoge druge modne kreative, Barbie je sinonim za početak nepokolebljive ljubavi prema modi.

VIDEO: Gigi Hadidova nova Barbie lutka nam pomaže dvostruko

 

“Mislim da je to bio zato što sam bio u mogućnosti izraziti i roditi Barbie u sve. Bilo kakva vrpca koju sam imao, ili ne, igram se i nosim cipele sve do bedara … [Barbie] je bila prva vrsta objekta koju sam mogao izraziti [kreativnošću] kroz odjeću . “Nakon udarca, dodaje Senofonte,”I Otišao sam u katoličku školu. Morao sam nositi uniformu cijeli život, što je bila noćna mora za nekoga poput mene. [Igranje s Barbie] bilo je olakšanje, bilo je terapija. “

Skočite naprijed nekoliko godina i naći ćete Senofonte stvaranje izgleda za bezbroj često najbolje odjevene žene. Najnovije ime njezinog popisa? To je nitko drugi nego ikonski Barbie, naravno. Danas, visoko slijedi (govorimo 1,7 milijuna sljedbenika i računajući) Instagram kanal @BarbieStyle otkriva suradnju s Senofonteom: raspon jedinstvenog izgleda za ligu tijela, kose i kože različitih modnih lutkica.

Courtesy Mattel

Na pitanje o njezinoj inspiraciji za dizajne, Senofonte se upućuje na liniju Barbie Fashionistas, niz lutkica koje se nude u četiri različite vrste tijela (izvorni, kovrčavi, visoki i maleni) i mnoštvo tonova kože i frizura: “Kad sam vidio sve od tih oblika i veličina – to je samo inspiracija. Imamo toliko različitih žena, i to je kao – osobito veće žene, uvijek se osjećaju kao da ih ništa ne odgovara ili ih čini slatkim. Jednostavno mi je bilo važno s Barbie kolekcijom da pokažem curvy ženu ili kraću ženu da je sve moguće. ” to, ona znači napraviti sigurne modne izbore. “Želim djevojku koja nije nužno mala za reći: ‘U redu, mogla bih nositi obrezivanje i mogla bih nositi traperice s velikim rupama u njemu i ribe ispod nje i Sladak sam.’ Svatko to može imati. Svatko to može učiniti. I svi u svakoj veličini – svi možemo biti slatki. To nije samo za određenu veličinu ili određenu boju. “

Courtesy Mattel

Jedan pogled na @BarbieStyle Instagram kanal, a vjerojatno ćete pronaći beskrajno bogatstvo načina života i modne inspiracije. Od #ootd flat-lays do selfie koji sadrži Gigi Hadid u obliku lutke, Barbie nam pokazuje estetski bogat život. Senofonte pretpostavlja zašto je kanal tako privlačan, “To je zabava.” Ona dijeli s InStyleom, “Živi izravno putem nekoga. Vidjevanje vizualne inspiracije je toliko važno. “Dakle, pored liječnik, plesač, i predsjednik, možete dodati društveni utjecaj na Barbieov nastavak.

Oh, a zahvaljujući liniji Barbie Fashionistas i sada Marni Senofonte x Barbie suradnji, također možete dodati Zagovarati rasnu raznolikost i veličinu uključenosti na popis. Senofonte je to najbolje rekla: “Nismo čak ni ogrebali površinu, ali kako bi to stvarno trebali biti, ali činjenica da je Barbie postaje normom je prvi korak. Uvijek je uvijek vodila novu normu. “

Iako lutke trenutno nisu dostupne za kupnju, slike pune zbirke mogu se vidjeti ispod ili na @BarbieStyle kanalu. Od remixed trapera siluete do ‘Victorian Punk’ izgleda podsjeća na Beyoncé’s Limunada kostima, pomaknite se da biste vidjeli svaki pojedini izgled i ekskluzivne skice dizajna iz serije Marni Senofonte x Barbie.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 52

map