Hoćete li nositi prerušiti haljinu na posao?

TK
Krista Kennell / Patrick McMullan putem Gettya 

Svaki tjedan odabiremo vrlo specifičnu stavku koju smo vidjeli na tržištu i postavljamo pitanje: biste li to zapravo nosili?

Svaki tjedan odabiremo vrlo specifičnu stavku koju smo vidjeli na tržištu i postavljamo pitanje: biste li to zapravo nosili?

Više

Ruthie Friedlander

15. lipnja 2018. U 15:00 sati
Svaki proizvod koji smo značajki samostalno je odabran i pregledan od strane našeg uredničkog tima. Ako kupujete putem povezanih veza, možemo zaraditi proviziju.

Proveo sam gotovo pola života na pozornici. Kazališni kamp, ​​plesna škola, kazalište u zajednici … Najbolji dio rasporeda proizvodnje – bez obzira na medij – bio je, ruke dolje, dan kad smo vidjeli naše kostime.

Za mene, to bolje razrađuje. Primjer: uznemirena prerijska haljina u kojoj sam nosila igranje Dorothyja Wiz. Pušna ramena, pregača, duljina gležnja … bila je izuzetno doslovna interpretacija.

Kao što proučavam Net-a-Porter i Nordstrom, osjeća me koliko je haljina slična mojoj Dorothy haljini: prairie haljine u svijetlim uzorcima i podebljanim floralsima. Zahvaljujući dizajnerima kao što su Ulla Johnson, Zimmermann i Isabel Marant boho-chic. Sve što trebate učiniti je prošetati hodnicima U stilu kako bi saznali.

Naravno, radimo u modi pa imamo malo više slobodnog vremena kada se radi o onome što nosimo u uredu, ali biste se iznenadili. Jednostavno možete proći niz stolova bez nekoga u cvjetnom ispisu ili natečenom rukavu. 

“Volim prerijske haljine jer sam zbog nekog razloga uživao izgledati kao da vodim farmu 1890. godine”, rekao je naš glavni urednik Laura Brown na dan kada je dobila oko 24564 komplimenata na novu haljinu koju je dobila. “Volim ih samo zato što su super laskavu, ženstvenu i lako funkcionirati.” Trik za stil? “Imam tendenciju da nosim crvene ili bijele čizme s mojim, ili ako stvarno želim djevojku, zlatna Mary Janes.”

Želio bih najaviti da je moja haljina @shopdoen najbolja haljina na svijetu. Ovaj tjedan. (The @ dolcevita čizme nisu loše ni).

Post koji dijeli Laura Brown (@ laurabrown99)

Kupujte naše omiljene haljine za preradu, radne prirode, u nastavku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map