Kako se blokirati u boji kao Street Style Pro

Dućan out Street Style Block - LEAD
Edward Berthelot / Getty

Mia Solkin

16. srpnja 2016. u 8:45
Svaki proizvod koji smo značajki samostalno je odabran i pregledan od strane našeg uredničkog tima. Ako kupujete putem povezanih veza, možemo zaraditi proviziju.

Nema ništa diskretno o blokiranju boja – obično su dvije podebljane nijanse spojene zajedno kako bi stvorile jednu izjavu koja je nadahnula Mark Rothko. Magenta i žuta, cerulean plava i mornarica, ljubičasta i narančasta naranča i tako dalje. No, kao što je energičan i razigran kao i za minimaliste, to može biti dodir previše glasno-udarac-zastrašujući. Lagano omekšajte paletu boja s neutralnim bojama i očvrsnite siluete elegantnim rubovima za elegantni izgled koji ne samo da je pristupačan, već i potpuno nosljiv. Štoviše, to čini lako ljetni izgled.

S ovom zvijezdom uličnog stila kao našu nadahnuću, zajedno smo stvorili sličan izgled koji se sastoji od istih suvremenih-cool oblika, ali je uzeo zemljani ton za urbanu nomadsku estetiku. No, djeluju i druge neutralne boje: vrhnje i moka, siva sivu i mornarica, ili klasični crno-bijeli. Jednostavno, da, ali zajedno, to može napraviti šik. Nabavite izgled sa slogovima, ispod.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 71

map