Kako skladištiti ljetnu odjeću na pravi način

Možda nije raketna znanost, ali slušajte: ima mnogo više za spremanje ljetne odjeće nego jednostavno stavljajući ih van. Dok bismo željeli, bacili bi sve naše male usjeve i bikinije u kutiju i udarili ih pod krevet kako bi napravili mjesta za sve naše pada, a istina je da će oni usisavači biti zaglavljeni tamo najmanje sljedećih šest mjeseci i puno se može dogoditi za šest mjeseci. Lijesa, trajno postavljena bora, oštećenja sunca, pa čak i plijesni. Ali hej, sve to se može izbjeći samo nekoliko brzih savjeta.

VIDEO: Kako izgraditi 10-dio jesen ormar

Sjednite, uhvatite bilježnicu i olovku i počnite uzimati bilješke. Razmislite o ovom tečaju sudara u pohranjivanju ljetne odjeće 101.

Smanjiti

Uzmite ovo kao priliku za smanjenje. Sortirajte i donirajte, prodajte ili isporučite odjeću koju niste osjećali prošlih sezona, stil Kondo.

Pranje vaše odjeće

Očito nećete spremiti taj dodatni znojni tenk vrta od sinoćnjeg joga sesha, a da ga najprije ne bacite u pranje. Ali svakako razmislite o pranju svih odjeće koju stavljate, čak i ako izgleda čisto, jer savjet: Nikad ne znate što bi se moglo dogoditi na vašoj odjeći, a štetnici više privlače hranu i znoj nego samu tkaninu. Oh, i P.S. Svaka mrlja (bez obzira na to koliko je mala) mogu postaviti i obezbiti vaše dobro voljene odjeće. Ne hvala!

VEZANO: Haljina poput zvijezde uličnog stila za manje od 100 dolara uz ove pada

Lokacija, lokacija, lokacija

nemoj pohranite svoju odjeću u potkrovlju, garaži ili podrumu jer plijesan. Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost, jer može izblijediti odjeću. Čini postavite na čisto, suho, tamno mjesto s dobrom ventilacijom.

Dobiti sebi dobar kontejner

Zdrobite kartonske kutije (štetočine privlače ljepilo) i idite na prozirne kutije za pohranu plastike s uskim poklopcima. I dok smo na njemu, objesite one plastične vrećice za suho čišćenje. Umjesto toga, odlučite se za odgovarajuću vrećicu odjeće, jer one tanke plastične vrećice mogu proizvesti vlagu, pozivajući se na kalup i plijesan. Kovčeg kojeg ne namjeravate koristiti nije ni loš kontejner.

RELATED: 8 najboljih mjesta za kupnju pristupačne Cashmere

Odaberite pravu zvučnik

Bore su neprijatelji. Da biste ih izbjegli, pazite da pohranite svoje osjetljive ili strukturirane predmete na podstavljene vješalice (i kažite Doviđenja na žice vješalice), objesiti suknje po pojas s suknja vješalice, i objesiti hlače po rubu ili manžeta kako bi se izbjeglo rješavanje nabore.

Zaštitite od moljaca

Prevencija mole. To je prava stvar. Možete otići na tradicionalni put i kupiti neke mothballs, ili otići na prirodniji put i pohraniti svoje odjeće s cedrovine. Bez obzira na metodu, samo pazite da konoplje i cedar drvo nemaju izravan kontakt s vašom haljinom i pazite da vaša odjeća bude u zatvorenom spremniku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 50

map