Mogu li nositi čistu košulju bez grudnjaka? Modni urednik pita

Postoji ova igra koju smo igrali kada smo bili iznad (ili ponekad niže) legalnog doba za piće pod nazivom Never Have I Ever. Siguran sam da ste svjesni kriterija, vaš domaćin će postaviti pitanje i ako ste učinili predmetni akt morate piti, sramotan način da se izloži nekoliko kostura u vašem ormaru, ali ipak učinkovit u dobivanju pijanstvo koja teče za noć pred sobom.

Da mi se približilo pitanju Nikada nisam li ikada nosila običnu košulju bez grudnjaka, zasigurno nisam imbibirala u koktelu samosvijeta. U mojim ranih dvadesetih godina nikada nije bilo razmatranja da ću napustiti kuću bez pune pokrivenosti odjeće, a čak i da sam imala hrabrosti čak i razmišljati o tome, moji bi roditelji imali nekoliko izbora za razgovor o tome.

VIDEO: 21 Must-See Izgleda iz Chanel proljeća 2017 Show 

 

Brzo-naprijed do 2017. godine; teška godina na mnogo načina, ali vrlo osnažujuća u drugima. Ovo je godina na kojoj smo svjedočili da Kendall i Gigi šeću ulicama u New Yorku, Rihannin glazbeni spot “Wild Thoughts” koji plesa u glupoj Betsey Johnsonovoj kulturi, a nedavno je Bella Hadid otvorila modni show Alexandre Vauthier u prozirnom duguljastom vrhu ; sva tri scenarija sans bras.

Kognitivno na sve gore spomenute račune, bilo je dosta napasti da napusti moje rastrkan, umoran i prekomjeran grudnjak kod kuće da lutaju ulicama bez ikakve paranoje ili rezerviranja moje izložene imovine. No, dok sjedim ovdje razmišljajući o mnogim rascjepima koje su mi na dohvat ruke, podsjećam se da nisam Rihanna plesom uz DJ Khaleda na novu hit pjesmu, niti sam Bella Hadid otvorio modni show u Parizu. Uvjeravam li sebe da su izložene bradavice samo za elitiste?

Bez obzira na svoj status slavne osobe, udobnost u vlastitoj koži je cvjetajuća kvaliteta koju bih želio u potpunosti cvatu. Ne samo da ove žene otkrivaju svoja usnama, već i oni koji se oslanjaju na veliku količinu samopouzdanja. Gole grudi ili ne, važno je angažirati se na razinu tjelesne samopouzdane mode, što je dijelom i zašto mislim da je 2017. godine najpotornija godina. To nije čin izlaska iz kuće bez grudnjaka, već izražena uvjerenja da te žene odzvanjaju. Ja još uvijek ne mogu pokupiti svoju solo šalicu ako se pitanje odjeće na običnom vrhu bez grudnjaka u drugoj igri Never Have I Ever dolazi, ali pozdravljam one koji mogu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 78

map