Pendleton donosi svoj potpis na novu suradnju

TK
uljudnost

Lashauna Williams

19. rujna 2017. u 9:15 sati

Duluth Pack, brand obučen u kvalitetne vanjske prirode poput naprtnjača, lovnih alata i odjeće, udružio se s ikonastim američkim brendom Pendleton kako bi nam donio jednu od najfunkcionalnijih kapsula torbice za nadolazeću zimsku sezonu. 

Uparivanje tih dviju robnih marki je savršeno, oboje imaju čvrstu vanjsku atmosferu koja je idealna za hladnije mjesece pa čak i ako niste prosječni planinari ili planinari, ograničena količina trodijelne kapsule definitivno je dostojna prostora u ormaru.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Franklin Gothic Book’; -webkit-tekst-hod: # 000000} span.s1 {font-kerning: none}

VIDEO: Ja sam opsjednut: Nails Inc x Alice + Olivia

“Oduševljeni smo što smo se ponovno udružili s našim velikim prijateljima u Pendleton Woolen Millsu kako bismo doveli proizvode visoke kvalitete Made in America za one koji ih traže”, rekao je Tom Sega, predsjednik Duluth Pack. “Handcrafting proizvod koji će trajati ne samo godina, nego generacije s drugim ikonast američke tvrtke poput Pendleton je nešto što smo nevjerojatno ponosni. S ovom linijom, naši kupci dobivaju sve estetike koje žele sa svim funkcionalnostima koje očekuju. “

Predviđena kolekcija “zbijeno” danas pogoduje prodavaonicama i uključuje svakodnevnu torbicu, putni duffel i paket s osnovnim sadržajima, s naglaskom na Pendletonove klasične grafike i po cijeni po pristupačnoj stopi od $ 50 do $ 195. Pomaknite se dolje da biste provjerili cijelu zbirku u nastavku i saznajte duluthpack.com za dodatne informacije.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 26

map