Pogledajte modnu modnu transformaciju Celine Diona

TK
Mehdi Taamallah / NurPhoto preko Gettya

Jonathan Borge

28. lipnja 2017 u 12:45 sati
Svaki proizvod koji smo značajki samostalno je odabran i pregledan od strane našeg uredničkog tima. Ako kupujete putem povezanih veza, možemo zaraditi proviziju.

Reinvencija je vjerojatno ključ za čuvanje plamena zvjezdanosti osvijetljen, a Celine Dion je uspio dodati gorivo u svoj vlastiti sartorialni požar u posljednjih nekoliko godina. U dobi od 49 godina, peteročlani dobitnik Grammyja nikad prije nije imao stvarno povezana je s modnom gomilom, ali nedavno nas je morala izvući iz kredita koji uključuju popis dizajnera koji bi svaki stilist ubio.

Pa kada je počela njena preobrazba? Kao i mnogi nezaboravni trenuci u stilu, čini se da je sve počelo na crvenom tepihu na Billboard Music Awardsu, gdje je 2016. godine Dion zaslijepljen metalističkom zlatnom haljinom iz relativno nepoznatog ruskog dizajnerica Valentina Yudashkina kojeg je upoznala s nebom Saint Laurent pumpi za emocionalnu izvedbu koja je dokazala da je spremna vratiti se na vrh.

RELATED VIDEO: Céline Dion zaslužuje nagradu za činjenje apsolutne većine tijekom snimanja fotografija u Parizu

Njezino je tajno oružje, čini se, Law Roach, stilist iza Zendainog cool djevojčice. Roach je uspješno uvjerio kanadskog pjevača da ne samo da nosi klasične minimalističke dizajnere poput Jil Sandera, već i spaja njezin izgled s poznatim, popularnim streetwear omiljenim albumima poput Off-Whitea od strane dragog prijatelja Kanye Westa Virgilom Ablohom. 

Godine 2017. ikona mode, koja će uskoro napustiti svježu novu kolekciju životnog stila u Nordstromu, nastavila je oboje udarati na gradske ulice i pozornicu kako bi pružila jedan izvanredan izgled sljedećeg.

Pogledajte glavne stilske trenutke koji su definirali Dionov novi izgled u nastavku. U očima nam se jasno vidi novi Celine i to je tako. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map