Trgovite najveličnijim stilskim trendovima od Couture modnog tjedna prije nego što vaši prijatelji rade

Couture Week Street Style Trends
Timur Emek / Getty Images

Alexis Bennett

23. siječnja 2018. u 3:45
Svaki proizvod koji smo značajki samostalno je odabran i pregledan od strane našeg uredničkog tima. Ako kupujete putem povezanih veza, možemo zaraditi proviziju.

Naravno, dizajneri na pariškim haute couture emisijama dolaze s nekim impresivnim odjećom. Prije nego što to znate, vaši omiljeni trgovci na malo bit će inspirirani njihovim briljantnim radom. Ali nemojte spavati na uličnim trendovima koji se događaju izvan kiše. Ti elegantni trenuci jednako su važni, pogotovo jer su naše omiljene djevojke zvijezde na fotografijama na otvorenom. Znam da ih vidite dosljedno upropastivši vašu Instagramovu hranu s čeljusnim izgledom. Pa, svi idu za prezentacije iz mode.

Dakle, ako planirate ostati na vrhu svoje modne igre, preporučujemo da budete sigurni i da ste u toku s trendovima na ulici. Idite naprijed i kupujte predmete koje morate imati prije svih vaših prijatelja.

VIDEO: Otkrijte kako su slavne osobe zanemarene

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 20

map