Trgovite trendom nakita od tosuta s tim 10 komada

Kićanka Jewelry Lead 2
uljudnost

Alexandra DeRosa

17. veljače 2016. @ 14:00
Svaki proizvod koji smo značajki samostalno je odabran i pregledan od strane našeg uredničkog tima. Ako kupujete putem povezanih veza, možemo zaraditi proviziju.

Tijekom proteklih nekoliko sezona, ogromne ogrlice, zanosne naušnice i mršave prstenaste slagalice su vladali vrhovnim. A što se ne bi voljelo o tome? To su jednostavni stilovi koji se mogu nositi svaki dan; drugim riječima, oni su pravi klasici.

I dok smo ovdje U stilu uvijek cijenimo dozu minimalizma, a veselimo se i živopisnim proljetnim trendovima – i FYI, proljeće moda postavlja se na zabavu (dugačke pruge, svatko?). Dodatni pribor, nakit od nakita je sve. Prošle su se sezone sjajile i svijetle (mislite previše slatke pređe u nijanse vruće ružičaste i tirkizne boje), ali ovaj put oko ukrasa sličnih rubovima imaju više odraslog ruba, zahvaljujući metalnim metalima visokog sjaja. Volimo izgled tako toliko da je čak dominantan trend u Zbirci nakita od strane U stilu, dostupan isključivo na HSN-u. Naprijed, 10 komada koji će vam pomoći u postizanju trendova napetosti. 

RELATED: 6 Svježe nove načine da nose jastučić

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map