Zašto bi ovaj kupaći tenis koštao $ 500?

Koliko ćeš platiti da se ne osjećaš istisnuto o načinu na koji gledaš na plažu? Pedeset dolara? Tisuću dolara? Plaćao sam 445 dolara za kupnju Eresovog Edito Tirbune Matelassé kupaćeg kostima prije dvije godine i nisam ga žalio.

Nemam neograničena sredstva. Imam nejasan osjećaj koliko bi stvari trebale “koštati” od rada u modnoj industriji gotovo pola života, ali potpuno sam svjestan da je 445 dolara pakao od puno novca koji će potrošiti na kupaći kostim, a to je istina reći, nosim samo nekoliko puta godišnje. Evo još jedne priznanja: ne znam ni kako plivati.

Svijetli nebo za najljepše #surfmood kako ga vidi #eresgirl @garypeppergirl u Australiji!

Post koji je podijelio Eres službenik (@eres) na

No kupnja odijela za kupanje je teška. I Eres? Pa, Eres mi se čini lakšim.

Već više od 40 godina Eres proizvodi najluksuzniji francuski kupaći kostimi i donje rublje. Njihovi komadi su jednostavni. Oni se uklapaju. Dolaze u sjajnim bojama (njihovi blues su posebno nevjerojatan). Nema ništa komplicirano za njih – bez čudnih traka ili teško shvatiti tkanine. No, oni će vas koštati.

Jednostavan bikinijski niz (zove se njihova Les Essentiels Malou trokut bikini) koštat će vam 125 dolara za vrh i dodatnih 125 dolara za dno. Na vrhu bikini s malo više strukture, poput trokuta bikini “Banda”, izvest će vas $ 195. A ako želite jedan komad (i vjerujte nam, želite Eres jedan komad), morat ćete shell out, minimum, 280 dolara.

Odijelo u kojem sam se zaljubio, kao što je već spomenuto, zazvonio je na 445 dolara. I nakon mjeseci mučenja pokušavajući pronaći kupaći kostim koji me nije htio nositi s ogromnim odijelo za znoj na plaži, pomislio sam malo o predaji moje kreditne kartice.

Bitan Alibi mali crni komadni kupaći kostim je na vrhu našeg kantama dok se ljeto lagano prikazuje. Slika #EresGirl @lenatemnikovaofficial

Post koji je podijelio Eres službenik (@eres) na

Pomaže da znam malo o tome zašto su ti kupaći kostimi tako toliko.

Dizajnerski tim u Eresu ima odgovarajuće oblike i boje koje se izmišljaju svake sezone, da, ali ono što postavlja ove odijele od ostatka nije uvijek dizajn, već ekskluzivna tkanina koju koriste: peau douce, koji daje odijelo drugi efekt kože i ultralight tkanina padobrana koja skida kosu odmah nakon što napusti vodu. Ove dvije tkanine, izumljene i patentirane od kuće, mogu koristiti samo Eres. Razgovarajte o ekskluzivnom.

Još jedna zabavna činjenica? Ovi odijela testirani su jednako ozbiljno kao i onaj automobil koji ste upravo potrošili 20.000 dolara. U prizemlju u svom dizajnerskom studiou u Parizu imaju “uništiti laboratorij” gdje se svaki stil ispituje najtežim uvjetima: svjetlo, pijesak i vodu, kako bi vidjeli što odijelo može izdržati i kako će se nositi s vremenom. Svi hardver (bilo što “extra” koje se stavlja u odijelo) također se testira toplinom za istu svrhu.

Moderni twist … Jesen za ove sezone mora imati detalje! #eresinthesunset #wishyouhere

Post koji je podijelio Eres službenik (@eres) na

Eresova najskuplja odijela ove sezone koštat će vam 570 dolara (za usporedbu, zbog toga što je J. Crew kupaći kostur koji smo vam rekli o ranije ovog tjedna ispod 100 dolara). To se zove Anne-Sophie Bandeau kupaći kostim i navodno je inspiriran New York galerijama. Ima unutarnje silikonske trake kako bi se osiguralo da savršeno ostane na mjestu i da je izrađena od savršeno debelog peau douce tkanine na koju uvijek možete računati od Eresa. Od više “modnih” POV-a, dizajni se spuštaju na stranu, što otkriva pravu količinu kože, a da nije pretjerano seksi.

Učinimo modnu matematiku, zar ne? I za punu transparentnost, ova jednadžba dolazi ravno iz izvora.

570 dolara podijeljeno s Danom sjećanja, 4. srpnja, Danom rada, plus još dva tjedna za ljetne praznike ukupno je 24 dana. I pretpostavljamo da je riječ o 6-satnom trošenju dnevno (jer, da se suočimo s njom, ako nosi Eres kupaći kostim, također ćete ga nositi kao bodysuit).  

Ostani sa mnom.

Dakle, 570 USD podijeljeno 24 dana podijeljeno 24 sata dnevno X 6 sati korištenja … izlazi na 6 USD dnevno. I da, moj prijatelju, potpuno sam spreman potrošiti.

Trošak po trošenju, ljudi. Trošak. Po. Nositi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − 29 =

map