1000+ ord på min favorit par jeans

Tidigare i år stod jag inför en irriterande, obekväm verklighet. Mina jeans passar mig inte längre. Inte i det sättet som jeans ibland inte passar lika bra som de gjorde månaden tidigare, men de passade mig inte bokstavligen. Efter år av yo-yo dieting, hade jag äntligen hittat min uppsatta vikt och det var inte vad de 10 + par jeans jag tidigare ägde använd var för att. 

Att köpa jeans, oavsett storlek du är, kan vara en livsugande uppgift som gör att du ifrågasätter hela ditt självförtroende. Eller kanske är det bara vad erfarenheten var för mig. Jag behövde en av varje stil, eller hur? En skinny jean (jag hatar namnet på den stilen), en flared jean, en startskärning…

VIDEO: Hur man klippar jeans i shorts 

 

Men varje mager jean jag bar fick mig att känna att jag klämde in i andras byxor, även om de var rätt storlek. Och varje beskuren jean fick mig att känna mig som en övervuxen daggardist.

Denim är inte den typ av sak jag vanligtvis investerar i. Skor, väskor, smycken, ja. Men jeans? Bra på varje prispunkt säger moderedaktörer överallt. Men när jag började fråga mina chica vänner där deras favorit jeans var ifrån, höll jag samma sak: “Jag har ett par. De är från [sätt in namn på vilket märke som helst]. De var dumma dyr, men jag har bara ett par , så … “

Ett par till en hög prispunkt. Kan det här vara svaret? Här talar vi förmodligen kungen och drottningen av den lyxiga jean, Laura Vassar och Kris Brock, som dagar före CFDA: s (för vilka de nomineras till Swarovski Award for Emerging Talent) satt ner med oss ​​för att diskutera alla saker denim. 

Blå-jean och vittröja typ av onsdag || #brockcollective

Ett inlägg som delas av B R O C K O L L E C T I O N (@brockcollection) den

Jag tror att vi alla kan hålla med om att ett häftande par jeans är något som nästan alla, oavsett om de bryr sig om mode på ett stort sätt eller inte, behöver i sin garderob.

Kris Brock: Människor är så dedikerade till sina jeans.

Laura Vassar: [växer upp] Jag hade, liksom, fyra lådor med bara denim. Denim, denim, denim för dagar! Jag har haft en besatthet med jeans sedan förmodligen om åttonde klass. Jag hade alla slag från vintage till, liksom, min mammas jeans. Earl Denim sticker verkligen ut i mitt sinne. Jag älskade Earl Jeans. [De] var paret började min jean besatthet.

Earl Jean shearling fodrad denim jackan? Jag hade det varje dag.

LV: Ja! Det var Earl Jean jackan med skjuvning inuti och jag hade en lång sladdjacka Earl jacka …

Jag kommer ihåg en stor kamp med mina föräldrar om mitt mycket allvarliga behov av den jackan. Jag behövde verkligen övertyga dem om att det var värt att $ 200. Jag tror att mina kära fortsätter att vara chockade när jag erkänner hur mycket pengar jag spenderar på kläder. Jag försöker förklara, det vet du, det här kallas kostnad per slitage. Jag har ett par jeans och de är $ 500 och de kommer att stanna hos mig i flera år. Din jeans är definitivt där uppe i pris.

LV: Personligen för mig har jag samma filosofi. Jag tror att det helt går tillbaka till hur många gånger du bär någonting. Om jag ska leva i det, kan jag rättfärdiga den [högre prispunkten]. För oss är skuren och passformen och känslan av jean verkligen varför vi landade på denna klassiska stil. Det är en vardaglig passform. En annan sak att notera med den här stilen är förstås den japanska denim. Det är bärgning. Den 100% bomull i jean gör att den känns väldigt stor och super säker på din kropp. Detta par jeans kommer att hålla dig en livstid.

KB: Alla jeans som vi tillverkar är verkligen äkta, från tvätten till passformen. Det är något som blir bättre med åldern. Du kan köpa det ett par jeans och det kommer att fortsätta att bli mer slitna och bli bättre när du bär det.

“Hur många par är för många par?” – @ manrepeller’s @leandramcohen på vår #WrightJean Har du din än ?! �� || #BrockBabe #DoubleDenim #CanadianTuxedo

Ett inlägg som delas av B R O C K O L L E C T I O N (@brockcollection) den

Är dina jeans gjorda i L.A. eller …

KB: Denim sönders, sys och tvättas här i L.A.

Var det ett viktigt avsiktligt beslut för dig att hålla det gjort i USA.?

KB: Jag tror från början att det alltid varit viktigt att hålla sakerna stängda eftersom det är en så intim process för oss … att bara kunna gå till fabriken och ha ett personligt förhållande med de som gör kläderna. Ja, jag tror det. Det skadar inte att L.A. är världens denimhuvudstäder.

Klä henne upp eller klä henne ner, vår #WrightJean gör allt! �� @threadsstyling

Ett inlägg som delas av B R O C K O L L E C T I O N (@brockcollection) den

Brock Collection är ett av de märken där du går på Instagram, eller tittar på en lookbooks, och du känner att du vet allt om den tjejen. Du vet vilken typ av parfym hon bär, vad hon gillar att göra i helgen … det är mycket mer än bara produkterna. Denim är så mycket en del av Brock Collection Womans ‘historia. Är det för att du båda älskar denim så mycket personligen? Är det för att du såg att det var något som dina kunder verkligen ville ha?

LV: Denim är en så viktig del … Jag vill säga en viktig del av din själ. Vi ägnade mycket tid på att passa på passformen genom att göra många tillbehör med våra vänner och familj och testa ut olika tvättar av vår denim – och därifrån arbetade vi väldigt nära med vår fabrik i Los Angeles för att få allt bara rätt. Vår signatur Wright jean har en högre midja och ett enkelt rakt ben som träffar precis vid fotleden. Det finns ingen stretch, vilket ger den en klassisk, nästan vintage känsla. Jag älskar att det blir mjukare med slitage men förlorar aldrig det, vilket är så viktigt.

Och det är inte en jean som är ett in-your-face-uttalande med logotyper eller blixtlås överallt. Det känns verkligen som att du bär dina egna jeans, inte någon annans.

LV: Att göra ett uttalande behöver inte vara överst. Jag tycker att vara subtil är ibland starkare. I det sätt vi klär, röstuttalanden och hur vi jobbar föredrar jag att ta ett enkelt tillvägagångssätt. Och det här är väldigt mycket en del av Brock Collection’s DNA. Vi designar bitar som kommer att leva i en kvinnas garderob, oavsett om det är en av våra minkrockar eller vår denim, skapar vi bitar till sista.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 43 =

map