6 Stroplös bras för stora bysten som faktiskt verkligen fungerar

Körfält Bryant Strapless Bra
Artighet

Alexis Bennett

24 oktober 2017 @ 18:30
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Att hitta en stroplös bh för stora byster kan vara en shoppingmardröm. Inte bara behöver du extra support för att hjälpa tjejerna att kämpa mot tyngdkraften, men du vill också fånga ett alternativ som inte behöver justeras om varannan minut. Och vi får inte ens komma igång på de som är så tätt att de lämnar prints på din hud.

Tyvärr finns det flera märken som gör mönster som inte bara skär det. Men oroa dig inte, det finns några bra där ute damer. Varumärken som Wacoal, Torrid och Lane Bryant bär faktiskt stroplösa bras som får jobbet gjort. Fortfarande inte övertygad? Tja, några av de bästa stilarna finns i koppstorlekar som går upp till H, vilket är definitivt imponerande. Och de flesta av erbjudandenen är mångsidiga, så du kan bära dem med halter-toppar, en-ärm eller helt stroplösa toppar och klänningar.

Se själv och kolla in våra favoritbandlösa bras för stora bysten nedan.

VIDEO: 6 Investeringsdelar varje kvinna borde äga

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 + = 90

map