Amy Adams $ 50 Red Carpet-klänning säljer överallt

Flytta över, couture designer och fluffiga klänningar, överkomliga klänningar har ett ögonblick i Hollywood. Tidigare i sommar såg vi att Olivia Munn hade en $ 23 klänning. Och på Giffoni Film Festival, Amy Adams tog en Vince Camuto passform och flare titta på den röda mattan.

Adams höll sina accessoarer minimala med sandband med enkelband och känsliga örhängen. Men det här är definitivt en av de klänningarna som kan bäras så många sätt. Den prisvärda stunner är ett blommatryck ombré nummer som ursprungligen var prissatt till $ 148 och har blivit märkt ner till $ 50.

Olyckligtvis slösades inte fansen med en liten stund i den klassiska designen. Den har sålt ut på Nordström och på Amazon. Och det finns ingenstans på Vince Camuto hemsida. Men tack och lov skapade varumärket liknande stilar med samma exakta tryck. Det finns ett monterat ärmlös alternativ som stannar precis ovanför knäet ($ 51; 6pm.com). Och det finns en kortare återgivning med skarpa axlar ($ 128; amazon.com).

VIDEO: Se Amy Adams ‘Style Transformation

 

Du kan bättre gå fort om du vill ta dina händer på endera. Chansen är att de kommer sluta sälja också.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map