De 10 Fall Fashion Pieces Du behöver känna som en Real-Life Ballerina

Ballerina Inspired - LEAD
Pascal Le Segretain / Getty

Andrea Cheng (Text) och Ann Jacoby (Market)

26 augusti 2016 @ 10:00
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

När jag var 4 år skrev min mamma mig på ballettklasser i hopp om att jag någonsin skulle bli så disciplinerad och så elegant som Misty Copeland är idag. Tyvärr slutade jag efter tre sessioner. Jag var varken redo eller graciös, och jag hatade den rosa leotarden. Jag var oförsvarlig. Klipp till nutid. Efter Valentinos Maria Grazia Chiuri och Pierpaolo Piccioli skickade ut de vackraste ballerinainspirerade skapelserna under hösten 2016 landningsbanor, tog det allt i min makt att inte kräva av min mamma varför hon någonsin hunnit tillkännage min begäran. Jag menar klart, jag visste inte bättre.

Valentino-designduoen hade drömt sig bortom vackra klänningar som innehöll känsliga strappy-slipsar i de mjuka nyanserna, utsökt broderade wrap-kjolar och bandet wraparound detaljering och skumma tulle skapelser. Självklart var det inte alla girly-heavy-combat-stövlar, läderfärger och oväntade poppar av sammet rakade av lite sötma. Och för alla icke-ballerinas där ute som vilja att vara en ballerina (min vilja är lite tjusad med ånger), det är lätt att översätta utseendet på det verkliga livet (men utan pirouetterna eller demi-pointe) med rosa pläterade kjolar, ballettinspirerade sjalar, snygga kroppsdelar och älsklingskulettlägenheter som slingrar hela vägen upp till skenan. Ta sedan en cue från Valentino och avsluta med tuffa, inte-rusa-med-mig stövlar. Bläddra igenom för att handla 10-knappen eller i ballett-tal, rektor-Stycken, nedanför.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 17 =

map