De 4 Reglerna för Minimalistisk Dressing

minimalist Dressing
Artighet

Ruthie Friedlander

19 april 2017 @ 17:15
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Så du vill ha en av dessa garderober som gör att du kan stänga dina ögon, välja tre saker och, utan förkoordination, ha en perfekt outfit. Det passar som en handske, är bekväm och låter dig släppa dina barn i skolan, driva ett stort affärsmöte och delta i en cocktailparty. Detta, mina vänner, är ära av minimalistisk dressing.

Moderedaktörer och branschelite favoriter som Rosetta Getty för att skapa unika tar på sig minimalistisk dressing. Inte längre kan du bara ha svarta blazer och byxor att ha den här ideala garderoben. Att investera i starka stycken för att skapa en uniform som är helt egen är tillräckligt för att göra jobbet. 

VIDEO: Gucci Slide Splurge: Betala på kredit eller Debit?

 

Vi föll upp med Rosetta Getty, en symbol för minimal chic, vid firandet av den inagurala upplagan av Desert X Art Festival, som hon co-hosted med e-tailer Orchard Mile, på SO.PA Restauarant i Palm Springs. Här erbjuder hon henne 4 tips om hur man ska vara så chic som henne. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map