De 8 styckena du behöver få Kiernan Shipka stil

Kiernan Shipka Modern Muse Lead
Jason Merritt / Getty, Kirstin Sinclair / Getty, Nicholas Hunt / Getty

InStyle Staff

28 juni 2016 @ 14:00
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Kiernan Shipka steg först till berömmelse för sin roll som den unga Sally Draper i Galna män, men hon har sedan gjort ett namn för sig själv för sina iboende chic sartorial sensibilities off-screen-vid bara 16 år gammal. Trots att vi misstänker att den skärmtid som spenderades på 60-talet måste ha inspirerat stjärnens stil, vilket framgår av hennes affinitet för retro blommiga utskrifter, söta fräcka finish och älsklings silhuetter. Hennes röda mattan formel? Korta hemlines med Peter Pan kragen och precocious plattformar för ett uttalande som är lika vild och bärbar. 

För slutbehandling beror du på en svamp i fuktkräm innan du applicerar basen, och lägger sedan högljuset ovanpå kinderna för att uppnå en ungdomlig dimmig friskhet (vårt val: Embryolisse Lait-Creme Concentre, $ 28; target.com). Åh, och en varm och charmig poise att dra ihop den.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map