Dessa är de mest bekväma hälar jag någonsin har haft i mitt liv

Jag är av grin och bar den mentalitet när det gäller skokomfort. Om Sarah Jessica Parker kör runt i New York City (i verkligheten och på SATC) i droolhärdiga klackar utan att smitta på hennes ansikte, skulle jag också, och jag ska lägga upp blåsorna och ont för skull att ha på sig ett vackert par stilettor som passar perfekt till min klänning. Med det sagt hade jag bara kommit överens med att alla klackar var generellt obekväma, men då ändrade ett par klackar allt jag någonsin visste att vara sant.

Jag snubblat på Banan Republics Madison 12-timmars pumpar (118 $, bananarepublic.com) under ett av de många shoppingturer som jag finansiellt nog skulle ha gått på, men jag tycker att det var ödet. De är överlägset de mest bekväma par klackarna jag någonsin har haft i mitt liv. Och jag pratar inte, som, anständigt comfy i 30 minuter och sedan gräver och gör faktiska snedstreck i din hud. De tolv timmarna i namnet är legitima, och jag kan bära dem hela dagen på kontoret och sedan flera timmar senare utan någon fysisk skada eller skada!

Banan Republic Heels - Embed
Artighet

Vid en hel tre inches är de inte heller kattungehälsar. Den faktiska stilett är robust och bara tjock nog, så du känner inte som att du wobbling runt hela dagen. Skonens design var gjord för längre slitage. Skos insida är vadderad med minne skum och polstret på sulan. Skos utsida är lite flexibel, så du har problem med att gräva på sidorna av dina fötter heller. Mängden pengar jag har sparat på bandaids är chockerande.

RELATERADE: 19 Walking-Friendly skor att bära för varje tillfälle

Nyligen bar jag dem för en hel nio timmar på kontoret, gick till tunnelbanan och bar dem sedan i tre timmar på en date. Vid den tidpunkten (totalt 12 timmar) var den enda orsaken som jag bytte ut av dem att den skulle regna och jag var orolig för mocka.

Bonusen är att Bananrepubliken gör dem i flera färger, tyger och tryck, så att du kan bära dem med nästan allt i din garderob. Jag är besatt, mina vänner är besatta, och min syster äger flera versioner av dem.

VIDEO: De Dyraste Skorna du kan köpa just nu

Mig? Jag har ett par magenta pumpar, men just nu tittar jag på ett marinblått ginghampar för att gå med mina sommarvita.

Nu när jag grinar och bar den, kan du faktiskt tro på leendet på mitt ansikte.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − 40 =

map