Detta bara i: Karl Lagerfeld Paris Designade en Plus-Size Collection

Teamet på personlig stylingstjänst Stitch Fix är stolt över att veta vad kunderna vill ha på sig. Och de ska göra vad som krävs för att leverera: Sedan starten 7 år sedan har företaget – som skickar anpassade paket till kunder baserat på undersökningsdata och inmatning av en riktig stylist – lanserat 6 in-house linjer (4 kläder, 2 smycken), förgrenad till omfattande storlek (med petite, moderskap och plus-alternativ) och introducerade premiummärken (som Equipment, Rag & Bone och Steven Alan).

VIDEO: Är månadsabonnemangsförpackningar värda kostnaden?

Nu debuterar den en speciell (och prisad mellan $ 39 och $ 158, super överkomlig) kapselsamling i samarbete med Karl Lagerfeld Paris, exklusivt tillgängligt i plusstorlekar från 14W-24W. Träffar på märkets tidlösa franska flickans känslighet ser den 15-deliga serien ut som en parisisk kapsel garderob-tänk klassiska tweed blazers, luftiga blommiga blusar och en lacy LBD.

Karl Lagerfeld x Stitch Fix - Slide - 4
Artighet

(från vänster) Jacka, $ 128. Blazer, 148 dollar. 

RELATERADE: Denna Plus Size-återförsäljare använder data för att göra deras produkt erbjuder starkare

Men den verkliga anledningen till att du kommer att bära dessa bitar hela tiden?

“Vi fick otroligt granulär om passformen”, säger Stitch Fix, chef för kvinnors affärer, Lisa Bougie. Hennes designteam, förklarar hon, har utarbetat just-right-dimensionering baserat på tidigare klientrespons på andra produkter. “Sedan använde vi den informationen för att tweak och göra våra mönster bättre.” Med andra ord: De har gjort allt för att hjälpa dig att njuta av linjen ASAP, ingen anpassning eller utbyte krävs. “Förväntan är att när en fix är mottagen vid vår kunds dörr så att han eller hon kan rippa upp den rutan, hitta den produkt som de älskar och dra den ut den natten eller nästa dag på jobbet.” 

Karl Lagerfeld x Stitch Fix - Slide - 6
Artighet

(från vänster) Blus, 79,50 kr. Klänning, $ 138. Kjol, $ 108. Topp, $ 79,50. Jacka, $ 148. Ärmlös blus, 69,50 kr.

Men först måste du registrera dig för leverans av Stitch Fix, STAT. Besök Stitchfix.com för att komma igång nu och fortsätt att bläddra för en snygg topp i de nya stilar.

Karl Lagerfeld x Stitch Fix - Slide - 5
Artighet

Jacka, $ 128. T-shirt, 39,50 kr. 

Karl Lagerfeld x Stitch Fix - Slide - 2
Artighet

Blus, 79,50 kr.

Karl Lagerfeld x Stitch Fix - Slide - 3
Artighet

Klänning, $ 138.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 83

map