Detta Hollywood-Favoritmärke har lanserat en ny smyckesamling

Vissa saker är verkligen bättre när de lånas från pojkarna: skarpa knappar, slitna tröjor och John Hardy-armband. När det lyxiga smyckenmärket introducerade en mans plana vävda kedjearmband 1992, blev det så en monumental träff som inspirerade en kvinnors samling.

Årtionden senare kan John Hardys berömda armband fortfarande ses på Hollywoods eliters handleder, som Olivia Wilde under datumnatt med beau Jason Sudeikis, Zendaya från främre raden under en Louis Vuitton-show på Paris Fashion Week och Celine Dion som en chic tillägg till hennes senaste stiltransformation. 

John Hardy EMBED 1
Bertrand Rindoff Petroff / Getty; AKM-GSI

RELATERADE: Shop Essential Everyday Smycken Pieces

Och nu, mycket som alla saker som en gång definierade 90-talet och för närvarande omdefinierar 2016 (chokers, high waist mamma jeans och plattformskamp stövlar ingår), John Hardys klassiska kedja gör också några drag med lanseringen av Modern Chain Collection. Linjen består av både herr och kvinnors stilar (sex för honom, 25 för henne), med både guld- och silverarmband, halsband, ringar och örhängen som inte bara drar inspiration från den ursprungliga kedjvävningsmetoden utan ger hylla till varumärket är hantverkare. Det är en samling som är djärv, grafisk och som sitt namn föreslår, modern – utan att försumma sitt förflutna. Och vi slår på att kändisuppsättningen kommer att vara fans av denna samling i årtionden att komma också. 

John Hardy embed
artighet

Samlingen är tillgänglig från och med idag på johnhardy.com, med priser från $ 250 till $ 19 500 för ett 18k guldarmband med 2,4 karat diamanter.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 76

map