Kate Spade har en ny tillbehör som hjälper dig att organisera ditt liv

kate spade smartwatch ad campaign
Artighet

Lashauna Williams

06 feb, 2018 @ 14:00
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Med New York Fashion Week på oss är vi alla öron för någon ny gadget som lovar att hjälpa oss att hålla oss organiserade och i tid. Och enligt våra kompisar på Kate Spade är den här säsongens must-havee inte en ny ankelstart (även om vi tar ett par!), Är det den första smartwatch-klockan från Kate Spade.

VIDEO: Bakom kulisserna: Kate Spade Smartwatch-kampanjen

Tänk bara: När du går från show till show, möte för möte, playdate till playdate, kommer den här klockan att hjälpa dig att hålla allt på rätt spår. Särskilda funktioner inkluderar meddelanden och meddelanden, nedladdningsbara tredjepartsapps och extra hjälp från Google Assist. Och såklart vad vi mest tycker om smartwatches: att kunna spåra steg och spela vår musik! Och för modekunniga, byt ansiktet för att passa din outfit (eller humör!) För dagen. Det är allt du kan behöva för att hålla dig cool under de hektiska tiderna!

RELATERADE: Shut Up! Denna Handväska Brand köper Kate Spade för $ 2,4 miljarder

Ännu mer häftigt är lanseringen sällskapsdagsannons kampanj, med tre fantastiska inspelningsartister Grace VanderWaal, Kelsey Lu och den legendariska R & B-ikonen, Chaka Khan (kolla in deras underbara snap ovan).

Handla våra favoritklockor nedan, alla priser mellan $ 295- $ 325, och se hela samlingen på katespade.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 82

map