Låt Yara Shahidi inspirera din back-to-school-stil

Yara Shahidi Style - LEAD
B Lacroix / WireImage

Lashauna Williams

22 aug 2017 @ 21:45
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Yara Shahidi är på väg till college i kommande Black-ish spin-off, Grown-ish. Vem bättre än en stilstjärna för att få modeinspiration från för kommande skolsäsong? Tonårsstjärnan har påvisat gång på gång för att vara en modeikon i tillverkningen.

VIDEO: Black-ish Star Yara Shahidi Talks College

Hennes röda matta go-tos inkluderar designers som Gucci, Moschino och Jonathan Simkhai, för att bara nämna några. Men när hon ses i vardagsstilar, är hon som alla andra 17-åriga rockande jeans och tees, minikjolar och djärva huedrockar.

Vi har samlat några av Shahidis coolaste utseende som skulle se bra ut i klassrummet i år. Vad sägs om att ta en skjorta klänning och lägga det över jeans? Eller föra vit denim till hösten genom att blanda den med en mörk denimskjorta? Hennes stil spel kommer att inspirera dig att prova kombinationer som du kanske inte har tänkt på tidigare. Hennes tekniker hjälper också att sträcka din garderob till sin maximala potential.

RELATERAT: Yara Shahidi ser fram emot att prova vattenpolo på Harvard

Bläddra ner för att se 10 Yara-godkända ser till att vara både praktiskt och elegant. Vi har valda nyckelstycken från varje blick och erbjudit perfekta, liknande alternativ som du kan handla idag.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 14

map